30/5/11

η ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΑΠΑΤΗ (Amway / Herbalife κλπ)
Η ιστορία είναι γνωστή σε πολλούς από εμάς και αυτο το κειμενο έχει σαν σκοπό να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους που δεν έχουν ακούσει ακόμα τις Σειρήνες του Multi Level Marketing (ή αλλιώς MLM), να τους υπόσχονται αιώνια πλούτη σε αντάλλαγμα 2 ωρών δουλειάς την ημέρα. Πολλοί την πατάνε και ξοδεύουν χρόνο και χρήμα κυνηγώντας ένα άπιαστο πλουτισμό και πλουτίζουν εκείνους που τους έβαλαν στο κόλπο. 

Τι είναι μία "πυραμίδα"; 

Μία πυραμίδα (ή αεροπλανάκι, επιχείρηση οργάνωσης δικτύων καταναλωτών, επιχείρηση πολυεπίπεδου marketing, επιχείρηση δικτυακού marketing) είναι ένα απατηλό σύστημα για να βγάζει κανείς χρήματα, το οποίο απαιτεί ένα ατελείωτο ρεύμα στρατολογημένων μελών για την επιτυχία. 
Oι συμμετέχοντες:

α) δίνουν χρήματα σ' εκείνους που τους στρατολόγησαν και 
β) στρατολογούν νέα μέλη για να τους πάρουν χρήματα. 

Η όλη απάτη καλύπτεται με μία "επιχειρηματική ευκαιρία" από μία "μεγάλη πολυεθνική" η οποία ποτέ δεν κατονομάζεται και δηλώνει ότι απλά θέλει να προωθήσει κάποια προϊόντα και τίποτε άλλο (ισχυρίζονται ότι δεν είναι ούτε πλασιέ ούτε telemarketers).
Τα ποσά που υπόσχεται η ευκαιρία αυτή είναι από μόνα τους ύποπτα. 

Μία πυραμίδα λέγεται έτσι επειδή το όλο σύστημα απεικονίζεται σαν ένα τρισδιάστατο τρίγωνο. Αν μία πυραμίδα ξεκινούσε από έναν άνθρωπο στην κορυφη με απλά 10 άτομα κάτω του (οι οποίοι λέγονται downlines), και 100 κάτω τους, και 1000 κάτω τους κλπ. η πυραμίδα θα απασχολούσε όλους τους ανθρώπους στη γη σε μόνο 10 στρώματα μ' ένα μόνον απατεώνα στην κορυφή. Ένα διάγραμα θα μας βοηθούσε να το δούμε αυτό: 

1 ελέγχει 10 που ελέγχουν άλλους 10 ο καθένας άρα 100 που ελέγχουν άλλους 10 έκαστος, δηλαδή 1,000 που ελέγχουν άλλους 10 έκαστος, δηλαδή 10,000 κ.ο.κ....

Δηλαδή αν το κάνουμε σε σχήμα :

1
10
100
1,000
10,000
100,000
1,000,000
10,000,000
100,000,000
1,000,000,000
10,000,000,000

(Σημείωση : Το project αυτό πρωτοανακαλύφθηκε το 1981 στην Αμερική και πρωτονομάστηκε "ελικοπτεράκι" γιατί τότε αγόραζαν με 0,75$ και πουλούσαν ελικοπτεράκια με 1$ αλλά ο καθένας είχε 3 πωλητές από κάτω του, κάτι για το οποίο ήδη υπάρχει δεδικασμένο και είναι παράνομο σε 33 χώρες παγκοσμίως, μαζί και η Ελλάδα. Δυστυχώς αλλάζοντας τους downlines από 3 σε άλλο νούμερο ονομάζεται επιχείρηση δικτυακού marketing και παύει να ισχύει το δεδικασμένο)

Γιατί είναι παράνομο ??

Σε μία πολύ σύντομη σειρά, οι 3 που στρατολογούν 3 κλπ. θα φτάσουν τα 10 δισεκατομμύρια, νούμερο κατά πολύ παραπάνω από τον πληθυσμό της γης. Αν ο συνολικός πληθυσμός της γης ήταν 5 δισεκατομμύρια και όλοι ήμασταν αναμεμειγμένοι σε μία πυραμίδα, το κατώτερο στρώμα θα αποτελούνταν από περίπου το 90% του πλανήτη, δηλαδή περίπου 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Έτσι για 500 εκατομμύρια κερδισμένους, 4,5 δισεκατομμύρια πρέπει να είναι χαμένοι 

Σε μία απροκάλυπτη, καθαρή πυραμίδα, ένα μέλος πρέπει να δώσει ένα ποσό, π.χ. 100€ σ' εκείνον/η που θα τον βάλει στο κόλπο. Από τη στιγμή αυτή, στρατολογεί π.χ. 3 ακόμη μέλη τα οποία του δίνουν 100€ ο καθένας. Στην ουσία έδωσε 100€ και κέρδισε 200€. Για να συνεχίζουν να κερδίζουν όλοι και να μη χάνει κανείς, η εγγραφή νέων μελών πρέπει να συνεχίζεται αιώνια. Σ' ένα πλανήτη με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, ακόμη κι αν ο πλανήτης είναι σαν τη Γη με περίπου 6 δισεκατομμύρια πιθανά μέλη, όλοι ξεμένουν από νέα μέλη αρκετά σύντομα. Έτσι λοιπόν, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο: στην καλύτερη περίπτωση κάποιοι φεύγουν με πολλά λεφτά, ενώ οι περισσότεροι χάνουν όσα έβαλαν. Με άλλα λόγια, ο μόνος τρόπος να βγάλει κάποιος χρήματα από μία τέτοια διαδικασία είναι εξαπατώντας άλλους υποσχόμενος ότι κάτι θα κερδίσουν κι αυτοί, ενώ αυτό είναι αδύνατον.


Πυραμίδα η Ad-Ventures (WorldVentures)?

Προσοχή: Η ανάρτηση που ακολουθεί μπορεί να σώσει μερικά λεφτά σας από το να καταλήξουν στην τσέπη κάποιου επιτήδειου.

Πρόσφατα μερικοί φίλοι μου ξαναμπήκαν στην εν λόγω εταιρεία. Λέω (ξανά) διότι ήταν και πιο παλιά, αλλά δεν έμαθαν το μάθημά τους. Όπως και να έχει, επιλογή του καθενός, αλλά η παρούσα ανάρτηση εξετάζει σε λίγο περισσότερο βάθος το όλο ζήτημα.

Τι είναι η Ad-Ventures (WorldVentures):
Όπως μπορείτε να δείτε και από την σελίδα τους, είναι μια εταιρεία που προσφέρει φτηνές διακοπές. Και ποιο είναι το πρόβλημα τότε; θα ρωτήσετε. Το σύνθημα είναι το εξής: "Join Ad-Ventures and let us show you how to make a living... Living!" δηλαδή έλα κι εσύ στην Ad-Ventures και άσε μας να σου δείξουμε πώς να βγάλεις τα προς το ζην... ζώντας! Αυτό που λέει δηλαδή είναι ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά!

Πώς λειτουργεί:
Με την εγγραφή σου πρέπει να καταβάλεις ένα ποσό, περίπου €250-€300. Όμως, σου λένε ότι αν γράψεις ακόμα 3-4 μέλη στην εταιρεία, τότε σταματάς να πληρώνεις συνδρομές (και ίσως να σου επιστρέφεται και το αρχικό ποσό). Επιπλέον, αν γράψεις περισσότερα από 4 μέλη, ή αν τα μέλη που έγραψες γράψουν κι αυτά καινούρια μέλη, τότε ξεκινάς να παίρνεις μια προμήθεια κάθε μήνα! Άρα βγάζεις λεφτά ΚΑΙ επιπλέον έχεις και προσφορές για φθηνές διακοπές! Αν γράψεις πολλά μέλη, τότε η προμήθειά σου θα μετατραπεί σε ένα αξιοπρεπές μηνιάτικο! Φανταστικό!

Το πρόβλημα:
Oι ακόλουθες σκέψεις πηγάζουν από την κοινή λογική. Κατ' αρχάς στα οικονομικά θεωρούμε ότι όλοι κάνουν λογικές (rational) επιλογές για να μεγιστοποιήσουν την ωφέλειά τους. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να γραφτεί και να δώσει λέμε τα μίνιμουμ: €250 + 12 μήνες Χ €30 = 250 + 360 = €610 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει προσφορές για φθηνές διακοπές; Να σημειωθεί ότι οι τόποι διακοπών είναι συγκεκριμένοι και τα πακέτα είναι επίσης για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι πραγματικά καλά πακέτα στα οποία γλιτώνεις το 50% ή και το 60% της τιμής, σε ποιον πραγματικά θα σύμφερε κάτι τέτοιο; Δίνεις €610 χωρίς να έχεις αποκτήσει τίποτα, μόνο την προσδοκία ότι ΑΝ θέλεις να πας διακοπές και θέλεις να πας στους τόπους που προσφέρουν, στα ξενοδοχεία που συνεργάζονται και στις ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα τα πακέτα, τότε θα πληρώσεις το 40% της τιμής. Προσωπικά, λογικά σκεφτόμενος, δεν θα δεχόμουν ακόμα κι αν ήταν να πλήρωνα το 10%. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω διακοπές. Άρα συμπεραίνουμε ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπει για τα ταξίδια. Θα μπει κάποιος με την προοπτική να γράψει, τουλάχιστον ακόμα 4 άτομα. Αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να γράψει 4 άτομα, δεν θα μπει. Επίσης, αν κάποια στιγμή ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να το κάνει, θα βγει (χάνοντας τα 250 και όλες τις ήδη καταβληθείσες μηνιαίες "δόσεις").

Τα μαθηματικά που δεν βγαίνουν:
Το γεγονός ότι όλοι λειτουργούν λογικά και για το συμφέρον τους επιστρέφει εδώ. Οι αριθμοί όμως είναι ένα πρόβλημα γιατί μας λένε την απλή αλήθεια:


1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536

Για να λειτουργήσει το όλο οικοδόμημα της πυραμίδας (γιατί περί αυτού πρόκειται) οι 4 πρώτοι που γράφτηκαν από τον επικεφαλή, πρέπει να βρουν ακόμα 16. Αυτοί οι 16 όμως θα γραφτούν και θα παραμείνουν γραμμένοι, μόνο αν έχουν γράψει άλλους 64. Αυτοί οι 64 όμως πρέπει να βρουν 256 κ.ο.κ. Ως αποτέλεσμα όλου αυτού μόλις η 8η φουρνιά χρειάζεται 16.384, που όμως και πάλι θα γραφτούν μόνο αν βρουν τους άλλους 65.536 να γράψουν! Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του πληθυσμού πάντως η 11η στοιβάδα χρειάζεται 1.048.576. Πληροφοριακά και σύμφωνα με επίσημα στατιστικά η Κύπρος έχει 800.000 κατοίκους και κάτι ψιλά. Και θυμηθείτε: Οι αριθμοί αυτοί μας λένε τι γίνεται όταν ο καθένας γράφει μόνο 4 και όχι περισσότερους.

Η απάτη:
Από την τελευταία πρόταση συνεχίζω. Λέμε τώρα για παράδειγμα ότι πάνε όλα αντίθετα απ' ότι λένε τα μαθηματικά και υπάρχουν 65.536 άτομα (δεν λέω "βλάκες") που θεωρούν ότι θα κάνουν πολλές διακοπές και για αυτό θα γραφτούν. Και δεν θέλουν να γράψουν άλλους, διότι αυτοί το κάνουν για τις προσφορές. ΟΚ. Άρα κανείς από όλους τους προηγούμενους δεν πληρώνει (διότι έχει ήδη γράψει 4 νέα μέλη) και οι 65.536 αυτοί φίλοι μας έχουν δώσει από €250 και κάθε μήνα δίνουν τη μηνιαία τους δόση (€30). Το αρχικό ποσό που έχουν δώσει ήταν συνολικά €16.384.000 (ναι δεκαέξι εκατομμύρια) και κάθε μήνα δίνουν συνολικά €1.966.080. Απορία: ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Στις διακοπές τους; Αχαχαχαχα! Δεν θέλω να κάνω υπολογισμό τι ποσό αναλογεί στις διακοπές του καθενός, ακόμα κι αν το 10% κάνει διακοπές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, πράγμα αδιανόητο για την κοινή λογική!

Βαρέθηκα να συνεχίζω με τα μαθηματικά (εξάλλου δεν τα κατέχω), αλλά το γεγονός είναι ένα: Η εταιρεία αυτή είναι προφανέστατα πυραμίδα και ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει είναι να βρεθούνε πολλοί βλάκες που να είναι γραμμένοι και να πληρώνουν χωρίς να γράφουν καινούριους. Αυτό δεν συμβαίνει διότι κανένας δεν είναι βλάκας (καλά μην παίρνεις και όρκο!) και για να είναι γραμμένος γυρεύει να γράψει κι άλλους. Αν δεν βρίσκει, βγαίνει! Άρα το πράμα αυτό όπως έδειξα έχει όρια και αυτά είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε.

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που φωτογραφίζει την Ad-Ventures (WorldVentures) αν και δεν την κατονομάζει:


24 Μαρτίου, 2010 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 3
Πληροφορία για πιθανή διάπραξη απάτης τύπου ¨Πυραμίδα¨


Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ότι συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, διοργανώνει συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο υπό μορφή σεμιναρίων, για δημιουργία θετικής σκέψης μέσω ταξιδιών.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν ως μέλη σε συγκεκριμένη εταιρεία, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό €240 περίπου. Στη συνέχεια, καλούνται να προσελκύσουν και άλλους φίλους και συγγενείς, με σκοπό να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τελικά να εγγραφούν ως μέλη, καταβάλλοντας και αυτοί το αντίστοιχο ποσό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές των σεμιναρίων, το όφελος αυτών που προσελκύουν νέα μέλη, είναι η εξασφάλιση δωρεάν ή φθηνών διακοπών.
Τα πρόσωπα της ομάδας αυτής, που συνεχώς διευρύνεται, φαίνεται να ενεργούν ως μεσάζοντες, για λογαριασμό της πιο πάνω εταιρείας, η οποία εδρεύει σε χώρα του εξωτερικού.
Αν και μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για εξαπάτηση, ο τρόπος που δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, θυμίζει έντονα περίπτωση απάτης τύπου ¨πυραμίδας¨, που στην περίπτωση αυτή, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εξαπατηθούν πολίτες.

Με αφορμή τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και στην Κύπρο, η Αστυνομία καλεί το κοινό, εφόσον περιέλθουν στην αντίληψη του τέτοιου είδους δραστηριότητες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.


Άρα φιλαράκι μου άν επένδυσες σε κάποια "πολυεθνική εταιρία" τύπου AVON, HERBALIFE, AMWAYQuixtar, Alticor, Equinox, Skybiz, Network 21, LR International, AMS (Advantage Marketing Systems), Rexall, Dream Chasers, The Newest Way To Wealth, DHS club, Big Planet, DXN, Forever Living, Prepaid Legal, Nikken, Legacy for Life, Lexxus International, NuEworld, WMA Securities Inc., Neways International, Streamline International Inc., Professional Resources International Inc., κλπ απλά :

ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ...
Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ !!!!
(άρα κλάψ'τα τα λεφτά που έδωσες και τράβα να πιάσεις καμιά δουλειά να βγάλεις την ζημιά)

346 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/11/11

  ta epiases esu

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παντως εγω το σκεφτομουν.Αλλα ευτυχως ειμαι απο την φυση μου πολυ καχυποπτη κ το εψαξα.Οι αλλοι μαλλον θα ψαχνονται αργοτερα....

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος16/11/11

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑ..ΧΑΧΑΧΑ...ΕΓΩ ΣΤΗΝ amway ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΜΟΥ...ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/11/12

   ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΜΟΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/13

   na pate na gamiuite metis piramides sas apateopnes kleftes

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/13

   mia apati foveri eine i orgkano gold i gnomi moy na min asholiui kanenas ma kanenas gia ton logo klevoyn ta
   lefta toy kauenos kai mas ejapatoyn kanonika giati oli ayti eine epaggelmaties kleftes katasiroi soy kanoyn eggrafi mehrimatiko poso alfa kai se koroidevoyn kanonika

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος23/1/12

  ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AMWAY ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΣΑ ANEBAZEI Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ MH ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/12

   me sygxoreis p epemveno..d.e to synithizo...omos k esy anonymi den eisai?

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/12

   nai kai mia plisi egkefalou mas

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/12

   paidia egw den emplekomai me idika anonumes etairies akoma kai stin coca-cola na mou poun na pas den 8a paw

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/12

   d

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/12

   οσοι δεν πετυχαινουν εστω ενα μικρο επιπεδο επιτυχιας,ή δεν ηταν σοβαροι με την δουλεια(τεμπελιδες)ή δεν δουλεψαν με σωστους ανθρωπους...συνηθως ομως αυτοι που δεν κανουν κατι ειναι αυτοι που δεν εχουν καποιο κινητρο επιπλεον στη ζωη τους και τωρα το καλοκαιρακι αγαπανε πιο πολυ την παραλια παρα το να δουλεψουν λιγο παραπανο.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ και να μην πετυχει θα καταλαβει οτι δεν φταιει το συστημα της AMWAY αλλα ο ιδιος και αυτο ενοχλει πολλους φιλοι μου...ειμαι στο χωρο και ποτε δεν με εκμεταλευτικαν και ουτε θα εκμεταλευτω κι εγω γιατι ετσι δουλευουμε,με ηθος και ακεραιοτητα...

   Διαγραφή
 4. Ναι συμφωνω κι εγω. Ειμαι στην dxn (www.cafe.dxnnet.com) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενη! Όταν πας κι αγοράζεις franchise ένα καλό όνομα εταιρίας και δίνεις ένα σωρό λεφτά πυραμίδα δε γίνεται; Ναι στην DXN θα χάσετε το τεράστιο κεφάλαιο των 20 ευρώ που χρειάζεται για εγγραφή. Πόσο καιρό λέτε να σας πάρει να κάνετε απόσβεση τα 20 ευρώ. Μόνο 2-3 κουτάκια να πάρετε να δοκιμάσετε σε τιμές χονδρικής είναι υπεραρκετό!
  Ειμαστε τυχεροι διοτι τωρα ηρθε στην Ελλαδα! Τωρα ειναι η ευκαιρια μας! Η τωρα η ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος3/2/12

  ΑΠΑΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΑΤΗ! Σου κάνουν μια παρουσίαση και σου φέρνουν ως παράδειγμα όλα αυτά που ονειρευεσαι να αποκτήσεις, μετα σου λένε ότι μπορείς μόνο με τον δικό τους τροπο. Βέβαια δεν στο λένε ευθέως αλλά με παραδείγματα και κάνοντας σου μια πλύση εγκεφάλου με τον τροπο που τους έχουν μάθει... Επίσης στρατόλογουν άτομα που έχουν πηθο και μπορούν να σε κάνουν να τους πιστεψεις, αφού σου έχουν φουσκώσει το μυαλό και πατώντας στο ότι θέλεις να βγάλεις χρήματα ξεκουραστα σου πετάνε και ένα cd με καποιον δήθεν καθηγητή οικονομικών η δεν ξέρω τι κάνεις το λάθος να ασχοληθείς...Άαα επίσης στο τέλος τις κουβέντας σου λένε μην το πεις σε κάποιον άλλο αυτό που σηζητησαμε απλά θα τον φέρεις σε κάποια παρουσίαση... Αυτό γιατί δεν μπορείς εσυ να του τα πεις όπως θέλουν αυτοί και θα τον απομακρυνεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος3/2/12

  Επίσης να μας πεις εσυ που υποστιριζεις την έν λόγο εταιρία, σε ποια τσέπη παει το 50αρικο που έδωσες(και δεν νομίζω να κάνει αυτή η ψεύτικη τσαντουλα και το προσπεκτους που σου στέλνουν 50 ευρω) Αν πάλι αυτή η εταιρία είναι αξιόπιστη και τα προϊόντα της είναι τοσο καλά γιατί δεν έχει τιμές στο site της..... Και κάτι τελευταίο κατα διαστήματα κάνουν κάποιες εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία για να παρουσιάσουν την εταιρία τους που πάλι εντελώς απλά για να τους δεις πρέπει να πληρώσεις και απο πάνω... Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι τέτοιες εταιρίες ανθίζουν έν καιρό κρίσης και εκμετελλευονται τον καθε ένα που θα τους ακολουθισει.... Καλύτερα παίξε ένα λοττο τον μήνα ποιο κερδισμένος θα βγεις!!! Αυτοί απλά ποντάρουν στις αδυναμίες και στα όνειρα μας για να πλουτίσουν... Και να είστε σίγουροι ότι το έχουν καταφέρει χάρις σε κάποιους που τους πίστεψαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άνθρωπος4/2/12

  Και η γνωστή ατάκα τώρα είναι η ώρα μην το αφήσεις η τώρα η ποτέ...έν το μεταξύ κάτι ακόμα, για τις μεγάλες παρουσιάσεις που κάνουν σε διάφορα ξενοδοχεία που κάνουν , σου λένε ´´πρεπει να έρθεις μην το χάσεις θα σου αλλάξει την ζωή και διάφορες άλλες π...........ες λες και είναι και εγώ δεν ξέρω τι... Να δώ τι κάποιον να λέει πως οποίος ασχοληθεί θα γίνει πλούσιος και θα βγάζει λεφτά με την σεσουλα και ένα πλήθος απο κάτω να ζητοκραβγαζει λες και είδε τον Θεό... Έλεος!!! ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΕΦΤΑ... αυτές οι είδους ευκαιρίες( και καλα) είναι για αυτούς που βαριουνται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος8/2/12

  geia sas!loipon tha sas pw ti diki mou mikri kai syntomi empeiria me tin AMWAY!ton avgousto me pairnei mia fili tilefono na mou milisei gia mia monadiki eukaireia me poly kales prooptikes ktl.ego omos tote douleva 18 ores tin imera kai den eixa keno oute gia "tsigaro"!i kopela vevaia epemene alla ego to xekopsa!
  meta apo kapious mines kai mia tyxaia synantisi sto dromo mazi tis me xanapernei tilefono kai mou arxizei ta idia pali....opote mou leei o antras mou "astin na erthei na doume ti einai to toso simantiko" opote leo kai ego ok!erxete loipon kai mou arxizei gia kapion Peter Coxx kai kati allous alla tin afina na synexisei ,giana mi sas ta polylogo peira kwdiko kai agorasa kapoia eidi!to thema einai kai ekei thelo na kataleixo oti apo ekeini ti mera kai meta me exei prixei sta tilefona giana pao sta seminaria epi pliromi vevaia na pao sta OPEN kai se diafores sygkentroseis sto spiti mou na vroume pelates na kanoume lista na xekinousoume san omada kai na to trexoume to thema.xekinisa ekana ayta pou mou eipe,vevaia se sygkentroseis -seminaria kai OPEN(opos ta lene)akoma den exo paei .....giati kati de mou paei kala sto olo thema!!!to xeirotero mou vevaia kai ayto pou me ekane na sixatho ton eayto mou itan pou irthe spiti kai anagkastika eprepe na paro tilefono gnostous kai filous mou gia sygkentrosi sto spiti mou ,kati pou den eixa kanei pote sti zoi mou para mono me poly dikous mou kai kollitous.tora na pairno to kathe asxeto na erthei sto spiti mou xoris na tou exigo kai polla polla apo to tilefono kai na min tou exo milisei kairous kai zamania to theorousa poly sixameno giana mi pw pio varies kouventes!!!eniosa toso ma toso asxima me mena pou kathoum kai eklega moni mou....ekei katalava oti ayto den einai gia mena giati ego den exo mathei na ferome etsi.....exo mathei na exo polu ligous & kalous dipla mou kai oxi to kathe asxeto gt tha exo symferon!!!
  ayta apo mena ..... isos ego den eimai gi'ayto de xero!!! alla epeidi thelo panta na ta exo kala me mena kai edo pou zw monima einai poly kleistei koinonia xero ti tha lene meta piso apo ti plati mou kai ayto de to antexo dystyxos ......h mallon EYTYXOS!!!

  y.s.se ayti ti kopela pantos exoune kanei poly petyximeni plysh egkefalou...sovara xoris kamia plaka!!!!makari na tis vgei se kalo!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/3/12

   H κοινωνια μας εχει κανει τοσο καχυποπτους που δε αφήνουμε ουτε καλό να μας κανει καποιος. Η κοπέλα που λες οτι της κανουν πλυση εγκεφαλου (δικη σου αποψη)προσπαθει να βγαλει χρηματα για να ζησει σε αυτη την αδικη κοινωνια. Καλα κανει και προσπαθει με την Amway και με την εκπαιδευση της Νetwork21. Kαι εγω αυτο κάνω. Γιατι προκειται για πολύ σημαντικη ευκαιρια αλλα απλα δεν ηθελες να το πιστεψεις. Αλλο ειναι να μην το πιστευεις και αλλο ειναι το ποια ειναι η πραγματικοτητα. Το ειπες και μονη σου ότι δεν πηγες στα σεμιναρια. Δεν πηγες γιατι δεν πιστεψες οτι προκειται για κατι καταπληκτικο. Δηλαδη ελεος. Χρηματα θα βγαλεις κι εσυ, δε σου ζητησε να παρεις ναρκωτικα. Τα πραγματα ειναι απλα. Δοκιμαζεις (αν θες)την επιχειρηση με την εκπαιδευση που σου προτεινεται για καποιους μηνες και εξαγεις τα συμπερασματα σου. Θες να συνεχισεις; Συνεχισε. Δε θες; Παλι καλα. Το θεμα ειναι να μη διασπειρεις αρνητικη φημη για κατι που δεν καταλαβες καλα καλα. Το κατι δε μου παει καλα στο ολο θεμα δεν ειναι επιχειρημα. Ολα αυτα που αναρωτιεσαι, γιατι πρεπει να γινουν, ειναι μια τακτικη αναπτυξης επιχειρησης.Αυτο. Τιποτα περισσοτερο. Δε μπορω να καταλαβω. Αφου δεν ηθελες να πάρεις τους φιλους σου τηλ. γιατι τους πηρες; Σου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο και σου ειπε παρε τηλεφωνο; Δε νομιζω.
   Για να τελειωσω υπαρχουν ανθρωποι που κανουν αυτη την επιχειρηση και βγαζουν πολλα λεφτα και καποιοι αλλοι δεν τη κανουν. Εσυ απλα επελεξες το δευτερο. Καλα εκανες, δικαιωμα σου. Να μη εξαγεις ομως συμπερασματα με ελλιπη γνωση και να αποθαρρυνεις ατομα. Θα ηθελες να εισαι η αιτια που καποιος θα τα παρατησει επειδη διαβασε τις αποψεις σου και στερησε καποια χρηματα απο την οικογενεια του;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/12

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..... ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΝ ΤΟΛΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕ...ΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΟΤΕ...... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ...... ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΧΑΦΤΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ........ ΚΡΙΜΑ

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος9/2/12

  ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ 1000000000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ Π.Χ. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, ΟΤΑΝ ΜΕ 9 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η' ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΙΑΤΩΝ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ... ΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ!
  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/9/12

   Giati oi times ton proionton den anaferontai sto site tis etairias k gia na ta apoktiseis xreiazetai na pareis enan mystiko kodiko pin?

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος11/2/12

  Παπαρια προϊόντα έχει η amway και καλα οικολογικά και καλύτερα όπου ότι άλλο που κυκλοφορεί, κανένα δν έχει ISO.... Πες μου ρε φίλε ποσά λεφτά έχεις δώσει σε εκδηλώσεις και open και πόσα έχεις βγάλει.... Πάω στοίχημα ότι έχεις μπει μέσα!!!! Όταν φτάσεις να περνεις όσα λένε (ποτέ δηλαδή ) γράψε μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/10/12

   ποσες φορεσ στην ζωη σου εκανεσ καποια επιχηρησεισ?ειμαι σιγοουροσ.....καμια!!!

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος16/2/12

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΟ Η ΑΕΚ Ο ΠΑΟΚ ΟΛΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ Χ Ψ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΤΙ Η ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΩΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ISO ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΙSO KAI ΗΑACP EINAI KANA 15000 NA ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/3/12

   ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ @@ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ , ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΙΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑΠΕΡ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ! ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΧ 15ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ...ΑΝ ΔΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ..ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ @@ Μ!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/13

   Αυτό που λες λέγεται "άμεση πώληση" και μια νόμιμη εταιρία δικτυακού marketing σου επιτρέπει να κάνεις. Το στήσιμο ενός δικτύου αυτο-εξυπηρετούμενων καταναλωτών, είναι άλλο κομμάτι και ναι είναι πολύ πιο δύσκολο από μια άμεση πώληση. Πράγμα πολύ λογικό γιατί ότι αξίζει χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Μια άμεση πώληση θα σε πληρώσει μια φορά. Ένα σωστά δομημένο και υγιές δίκτυο σε πληρώνει για πάντα και γι αυτό το λόγο αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο. Σκέψου το ως εξής. Αν καταφέρεις να στήσεις ένα δίκτυο καταναλωτών που σου αποφέρει 250€ το μήνα, είναι σαν να έχεις μια γκαρσονιέρα 30.000€. Καλό ε, δε νομίζεις; Πόσα χρόνια οικονομία πρέπει να κάνεις για να μαζέψεις 30.000€;

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος27/2/12

  @ Ανώνυμος Feb 16, 2012 03:06 AM
  Πρόκειται για πλύση εγκεφάλου ακριβώς. Τα CD που χρησιμοποιούν είναι "κατασκευασμένα" από επαγγελματίες του είδους. Ένα από τα πολλά που άκουσα, ήταν ηχογραφημένο από κάποιον Αμερικάνο ιεροκύρηκα. Ο στόχος βέβαια είναι η μάζα. Και το λένε και οι ίδιοι. Δεν χρειάζεται λένε να έχεις εμπορικές γνώσεις, να έχεις πτυχίο, να είσαι επαγγελματίας. Και ο καστανάς της γειτονιάς να είσαι μπορείς να "πετύχεις". Αποκρύπτουν τεχνηέντως όμως να σου πουν ότι πρέπει να τρέχεις σαν τον Βέγγο για να βάλεις μέσα γνωστούς και αγνώστους με απώτερο σκοπό να τους τσιμπήσεις το κατοστάρικο.

  Αγαπητέ, είτε ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι, είτε στο κόλπο. Δεν εξηγείται αλλοιώς το γεγονός ότι ισχυρίζεσαι ότι το ISO και το HACCP κοστίζουν 15.000 (φαντάζομαι εννοείς Ευρώ) και ότι είναι μια διεθνής νομοθετημένη απάτη. Μήπως είσαι κνήτης?

  Εγώ τους έκανα τις παρακάτω ερωτήσεις, αναφορικά με την ποιότητα των προϊόντων τους:
  - Για τα τρόφιμα: Εάν οι παραγωγοί είναι πιστοποιημένοι με ISO 22000, GLOBALGAP, HACCP και No GMO! To ISO 22000 έχει να κάνει με την ασφάλεια των τροφίμων, το GLOBALGAP για την πιστοποίηση ποιότητας στην πρωτογενή γεωργική παραγωγή, το HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) αφορά τις διαδικασίες που εφαρμόζει ο παραγωγός (μεταποιητής) τροφίμων για να εξαφαλίσει ότι το προϊόν (τρόφιμο) είναι ασφαλές για κατανάλωση και τέλος το No GMO το οποίο εξασφαλίζει ότι για την παραγωγή του προϊόντος δεν έχουν χρησιμοποιηθεί γενετικά τροποιημένοι οργανισμοί.

  Ζήτησα λοιπόν να μου ενημερώσουν εγγράφως τα ονόματα των εταιρειών που παράγουν τα τρόφιμά τους, αν είναι πιστοποιμένοι με τα παραπάνω διεθνή πρότυπα ποιότητας, καθώς και αντίγραφα των πιστοποιητικών. Όσο τα έδωσαν σε εσάς, τόσο τα έδωσαν και σε εμένα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Σωτήριος Δημητρίου27/3/12

  Καλησπέρα και από εμένα. Πρόσφατα με κάλεσε ένας καλός μου φίλος για καφέ για να με ενημερώσει για μια καταπληκτική ευκαιρία που θα μου αλλάξει την ζωή. Κατά την παρουσίαση της επιχείρησης του στην Amway μεταφέρθηκα ασυναίσθητα στο 2000 που σαν φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Πάτρας δούλευα barman σε μια καφετέρια για να βγάλω ένα χαρτζιλίκι και τότε ένας σερβιτόρος μου είχε κάνει παρουσίαση για το ίδιο πράγμα. Αν και τα προϊόντα και ο κατάλογος έχει αλλάξει κάποια πράγματα παραμένουν ίδια.
  Το χαμόγελο της επιτυχίας εκνευριστικά κολλημένο σε ότι κι αν έλεγαν.
  Ίδιες ατάκες του στυλ "Τι αμάξι έχεις?" Πως θα σου φαινόταν αν του χρόνο κυκλοφορούσες με μια BMW?
  Απίστευτη βεβαιότητα πως δεν πρόκειται για πυραμίδα παρότι περιέχει όλα τα στοιχεία της πυραμίδας.
  Δεν μπορώ να πιστέψω πως μετά από τόσα χρόνια πληροφόρησης υπάρχει κόσμος που ασχολείται σοβαρά με τέτοια πράγματα. Ένα πράγμα μόνο έχω να συμβουλέψω όσους έχουν φίλου ή συγγενείς που ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Μην προσπαθήσετε να τους πείσετε ότι εξαπατώνται εκτός και αν είναι σε πολύ αρχικά στάδια. Αν έχουν εγγραφεί, πάνε στα σεμινάρια, παίρνουν τα ειδικά dvd ενδυνάμωσης κτλ. είναι άδικος κόπος. Πιο εύκολα θα πείσω την γιαγιά μου που είναι 80 χρονών να σταματήσει να πηγαίνει στην εκκλησία παρά αυτούς ότι εξαπατώνται. Συνεχίστε λοιπόν όσοι έχετε ξεκινήσει να ψάχνετε κόσμο για την Amway και όταν πάρετε την Ferrari πηγαίνετε και εμάς καμία βόλτα που δεν μοιραστήκαμε το όνειρο!! Εγώ μπορεί να συνεχίσω να κυκλοφορώ με το κορσάκι αλλά όταν παίρνω τηλ. φίλους και συγγενείς απαντάνε με χαρά και όχι με καντήλια επειδή ξέρουν ότι έχω φορτώσει την νέα κασέτα της Amway και είμαι έτοιμος να την λανσάρω.
  Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν για τους άλλους είναι αργά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/10/12

   ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ..... ΜΠΡΑΒΟ..... ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΚΛΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ..... ΕΙΔΗ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ,ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΙΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..... ΕΖΗΣΑ ΔΥΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..... ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ Η ΜΙΑ Η ΚΟΤΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΠ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...... ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ..... ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ..... ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/13

   ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΦΕ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΕΡΑΤΑΤΖΕΚΟ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος24/4/12

  ΖΩ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΑ... ΘΑ.. ΘΑ...!!
  ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.

  1.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΑΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ...

  2.ΕΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 400000 ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.ΑΡΑ ΤΖΟΓΑΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.

  3.ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΚΤΛ ΠΡΟΙΟΝΤΑ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

  ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΕΡΓΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Κ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ."ΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ",ΣΚΕΦΤΗΚΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ.ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ...Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ Κ.Τ.Λ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Άμα πλήρωνε ο καθένας για την άποψή του, θα σκεφτόταν 2 φορές πριν μιλήσει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαριαννα25/2/13

   Για να το λες κατι...θα ξερεις!

   Διαγραφή
 17. Petros P10/6/12

  Τωρα τελευταια παιδια με εχουν ενοχλησει με 3 νεα φρουτα :

  a) Lyoness
  b) Organo Gold
  c) World Ventures

  τι λετε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Πέτρο. Τυχαία μπήκα εδώ μέσα να διαβάσω γιατί ψάχνοντασ στον ιστό έπεσα μπροστά σε αυτά τα θέματα. Εγώ είμαι στέλεχος σε Ελληνική Εταιρία με περιορισμένο χρόνο και ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό με μια εκ των 3 εταιριών που ανέφερες. Η α΄ποψη μου σε σχέση με τους υπολοίπους είναι άκρως διαφορετική και έχει να κάνει με την ικανότητα του ατόμου να διακρίνει μια ευκαιρία και να την προσομοιώνει στον εαυτό του. Δυστυχως η καχυποψία μας σαν λαός δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε παραπέρα. Πραγματικά όμως κανεις δεν είναι αφελής να πιστέψει ότι σε 2 ώρες την ημέρα θα γίνεις πλούσιος και θα είσαι ξεκούραστος και ολα αυτά τα χαζα. Πραγματικά χρειάζεται κόπος και εκπάιδευση καθημερινά. Και πραγματικά αν είσαι οργανωτικός, ηγετικός και ταπεινός παράλληλα τότε θα πετύχεις. Αν θέλεις στείλε μου ένα email να επικοινωνήσουμε και να το συζητήσουμε.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/13

   ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/13

   ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΦΙΛΕ, ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ... ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΣ..!!

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος23/6/12

  Γειά σας, μπήκα να διαβασω λίγα πράγματα γιατί πρόσφατα και εμένα με προσέγγισε ένας φίλος και συνεργάτης για μία τέτοια εταιρεία.
  Γενικά το άκουγα με διάφορες μορφές από το 1996 περίπου.
  Τότε σου έδιναν και μια δισκέτα που είχε ένα πρόγραμμα διατροφής όταν έδινες λεφτά. Προφανώς αυτό γινόταν για να δικαιολογούν ότι υπάρχει κάποιο προιόν.Τώρα σου πουλάνε απορυπαντικά, φίλτρα νερού, καφέδες και το κυριότερο σεμινάρια.
  Αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι γίνεσαι οχι υπάλληλος (που είναι θεμιτό) αλλά πελάτης όσων είναι από πάνω. Καταλλήγεις να ενοχλείς τους φίλους και τους συνεργάτες σου και να αγοράζεις τα πράγματα εσύ.
  όποιος θέλει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο ας κάνει στον εαυτό του μερικές ερωτήσεις.

  α) γιατί τα πράγματα που πρέπει να αγοράσεις μετακινούνται με τέτοιο τρόπο;
  προφανώς γιατί είναι ''εικονικά'' προιόντα ώστε να δικαιολογούν την δραστηριότητα τους.
  β) γιατί να αγοράσω αυτά τα πράγματα αφού εγώ θέλω να δουλέψω;
  γιατί έτσι δικαιολογούν τα χρήματα που σου παίρνουν όπως και για τα σεμινάρια.
  γ) γιατί δεν βρίσκω αυτά τα πράγματα σε ένα σουπερ μαρκετ;
  γιατί η ποιότητα τους είναι αμφισβητίσιμη.
  δ) γιατί βλέπουμε απέναντι μας άτομα που τους έχουν κάνει για πλύση εγκεφάλου;
  γιατί αυτοί είναι εκεί γιατί το πιστευούν. Εμάς μπορεί να μας ενοχλούν αλλά αυτοί νομίζουν ότι βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους.

  αυτές τις απαντήσεις έχω δώσει εγώ και δεν θέλω να ασχοληθώ και το ίδιο προτείνω για όλους.
  Κάποιοι ίσως έβγαλαν χρήματα αλλά είναι σίγουρο πως είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτό που λένε και είναι μέσα σε αυτό χρόνια ενώ δεν θεωρούν ότι έδωσαν χρήματα γιατί αγόρασαν κάτι το οποό θεωρούν καλής ποιότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/1/13

   η αγνοια σκοτωνει

   Διαγραφή
 19. Ανώνυμος29/6/12

  ενα χαιβανι και μισο οποιος ασχολειται με τετοια!ναι ρε φιλε σουπερ μαρκετ και βολταρω κιωλας!εχει δυο μερες ενας φιλος μου τα εχει κανει καρπυζια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος29/6/12

  Γεια σας,καταρχην θα ηθελα να πω οτι εγω ασχολουμαι με το marketing εδω και ενα χρονο και συγκεκριμενα στην εταιρια LYONESS,διαβαζω αρκετα σχολια κατα καιρους για τις διαφορες εταιριες που υπαρχουν οπως και για την LYONESS και πραγματικα εχω χασει πασα ιδεα με το σκεπτικο του κοσμου.Λοιπον θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι εχω ειχα στο παρελθον παρα πολλες προτασεις απο διαφορες εταιριες τις οποιες ομως ασχετα αν δεν ασχοληθηκα δεχτηκα να τις ακουσω γιατι παντα ημουν της γνωμης οτι ακου πρωτα και μετα απορριψε,λοιπον τοτε δεν ηξερα τιποτα για αυτου του ειδους τις εταιριες και φυσικα δεν εκανα καμια κινηση γιατι δεν ηξερα πως θα τα καταφερω.Πριν απο δυο χρονια περιπου γνωρισα τυχαια εναν ανθρωπο που ασχολιοταν με το marketing αρκετα χρονια και απο συζητησεις διεκρινα οτι αυτος ο ανθρωπος ειχε τρομερες γνωσεις επανω στο marketing και εμαθα τι γινεται με αυτες τις εταιριες και πως δουλευουν,οπως και τι οφελη μπορει να εχει κανεις αν ασχοληθει και δουλεψει σκληρα,για καποιους που νομιζουν οτι ειναι μια ευκαιρια για ευκολα χρηματα κανουν πολυ μεγαλος λαθος!!!ειδηκα η συγκεκριμενη δουλεια δεν ειναι καθολου ευκολη.Οταν ηρθε η LYONESS στην Αθηνα εγω ημουν σχεδον απο τους πρωτους που το ακουσαν και σας πληροφορω οτι το ακουσα με μεγαλη προσοχη πρωτον γιατι παντα ημουν και ειμαι ανθρωπος που πιστευει στις ευκαιριες,και δευτερον γιατι δεν ειχε να κανει με "πωληση" προιοντων και ναι ειχα την αντιληψη να δω τι ερχεται, να φερω το μελλον στο παρον και ετσι πηρα την πρωτοβουλια να ασχοληθω και δεν το εχω μετανιωσει καθολου και ας εφαγα πορτες και απο ποιους; ναι απο τους φιλους μου που υποτιθεται με εμπιστευονται τριχες απλα δεν ηταν σαν εμενα,και δεν το λεω αυτο για να τους μειωσω απλα εγω παντα σκεφτομουν διαφορετικα,τελοσπαντον εφαγα πολλες πορτες απο γνωστους και αγνωστους αλλα δεν τα παρατησα γιατι ηξερα απο την αρχη οτι ετσι ειναι σε αυτη την δουλεια και φυσικα αλλιως ειναι να ξερεις απο πριν τι θα σου συμβει και να εισαι προετοιμασμενος και αλλιως ειναι να σου ερχεται ξαφνικα και να παθαινεις μπλακαουτ.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας μπορει να βγαλει χρηματα απο μια τετοια εταιρια και ποσο μαλλον απο μια εταιρια που ειναι στην αρχη οπως η LYONESS αλλα αυτο εξαρταται μονο απο το ιδιο το ατομο που θα το τολμησει,αν νομιζει οτι θα καθεται σπιτι του και θα του ερχονται τα χρηματα καλυτερα να μην το ξεκινησει καθολου και οσον αφορα την συγκεκριμενη εταιρια μπορει να ειναι και ενας απλος καταναλωτης δωρεαν και να κερδιζει χρηματα απο τις αγορες που κανει ετσι κι αλλιως.Πριν κλεισω θα ηθελα να πω σε ολους αυτους που υποστηριζουν οτι αν δεν στρωσεις κωλο ψαρι δεν τρως ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!αλλα για πεστε μου κατι ομως,οταν εγω εφευγα απο την μια ακρη της Αθηνας στις 10 το βραδυ με το κρυο να μου τρυπαει τα κοκαλα και ενα παπακι(γιατι μονο αυτο ειχα τοτε) που καθε 100 μετρα μου εβγενε η αλυσιδα για να παω στην αλλη ακρη που ειχα ραντεβου και εφευγα εχοντας κανει 3 νεες εγγραφες και γυρναγα σπιτι μου στις 02:00 πτωμα(ξυπνιος απο τις 8 το πρωι) συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω δεν δουλευα? καθομουνα στον καναπε μου και περιμενα να ερθουν τα χρηματα απο το ταβανι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/10/12

   ΚΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ...... ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΜΝΗΣΤΕ!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..... ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΥΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.....

   Διαγραφή
  2. Ειμαι βεβαιος οτι εσύ ξερεις πολυ καλα πως βγαινουν τα χρηματα στη δουλεια που εισαι. Ειμαι βεβαιος οτι με τον εργοδοτη σου τα πατε πολυ καλα και φυσικα δεν σου ψηνει το ψαρι στα χειλη. Θεωρω οτι η αμοιβη σου ειναι πολυ καλη και παντα στην ωρα της. Δεν σου εχουν περικοψει τον μισθο και αισθανεσαι θαυμασια. Στην καθημερινοτητα σου απορριπτεις τις πιστωτικες καρτες και φυσικα ολες τις επιστροφες που προερχονται απο αυτες σε μορφη χρηματικης αμοιβης ή δωροεπιταγων. Μαλλον εσυ πρεπει να ξυπνησεις. Εαν εισαι αρκετα ευφυης δημιουργησε εσυ ενα μοντελο που να εχει πρωτα οικονομικο αποτελεσμα σε σενα. Γινε πρωτα ελευθερος επαγγελματιας και οχι υπαλληλος να δεις τι σημαινει οικονομικο και χρονικο ρισκο κατσε μια 5ετια να δεις τι ισολογισμους κανεις και μετα να εκφερεις γνωμη και για ολα τα αλλα μοντελα που υπαρχουν. Τέλος σε ολα τα μοντελα τα οικονομικα που υπαρχουν, δεν υπαρχει αλτρουισμος και καταννοηση απο κανενα. Οποτε μην παγιδευεσαι στην υπαλληλικη σου ισως ιδιότητα.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/12

   ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ!
   ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ...

   ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ.

   ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ Η HERBALIFE ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ) ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

   ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΕΔΟΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

   ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΜΝΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ,ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΜΟΥ.

   ΛΑΜΟΓΙΑ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/1/13

   Αυτού του είδους τις απαντήσεις του στιλ...είχα παπάκι, μου έβγαινε η αλυσίδα, βροχή, χαλάζι, χιονια κτλ κτλ, τα έχω ακούσει από όλους ασχολούνται φανατικά με το επάγγελμα (του ψεύτη) με τις πλαστές φωτογραφίες διπλα από ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, στην είσοδο κάποιας τεραστιας βίλας, μέσα σε κότερο κτλ κτλ. Η τακτική για το πως θα παρουσιάσει κάποιος ένα πλάνο στα υποψηφια θύματα είναι σχεδόν ίδια σε όλες τις εταιρίες.

   Διαγραφή
 21. Ανώνυμος4/7/12

  Χαιρετώ! Ρε παιδιά, αν κάποιος δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να κάνει και του περισσεύει καμιά 1000άρα ευρώ (!!!!!!!!!!!), ε - ας παίξει με αυτές τις σαχλαμάρες ΜΠΑΣ και του περάσει! Μόνο να μην ενοχλεί φίλους και γνωστούς του! (τώρα το πώς θα γίνει αυτό, είναι απλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας!). Όσο για προϊόντα της AMWAY, θα σας μιλήσω ειλικρινά : πήρα κάποια πραγματάκια απο δυο φίλες που ασχολούνται, έτσι απλά για ενίσχυση... Χ Α Λ Ι Α... Δυστυχώς... Τέλος πάντων, ας μην ενοχλούν άλλους και ας κάνουν ότι θέλουν...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/13

   Εγώ δεν είμαι σε καμιά τέτοια εταιρία όμως όσα προίόντα της amway έχω πάρει, μπορεί να είναι ακριβά, αλλά είναι εξαιρετικής ποιότητας.

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος6/7/12

  Mαλακες ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ξερολες ολοις ασχοληθειται με το αγγουρι στον πισινο σας που τον εβαλε η μεγαλυτερη πυραμιδα η κυβερνηση μας και μην σωζεται αλλον κοσμο.Οσο για τον κυριο με τα προιοντα της AMWAY υπαρχει η P&G η τα LIDL με τα κορυφαια προιοντα ρε ουστ ουστ απο δω ολοι μας για αυτο φτασαμε εδω που ειμαστε ρε ουστ ουστ απο εδω βολεμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/10/12

   ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...... ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η LIDL KAI ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ..... ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.... ΑΛΛΑ ΕΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ..... ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ..... Η LIDL ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 2000000 ΚΙΒΩΤΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΤΟ ΧΡΩΝΟ..... ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΠΙΚΑ...... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η lIDL ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ..... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

   Διαγραφή
 23. Ανώνυμος6/7/12

  Ποια ωρα βρε...ανωνυμε!!!!Μηπως του χωρισμου η ωρα????Κατ'αρχας εισαι εκτος θεματος"Hello"!!!Κατα δευτερον υπαρχουν και αλλες εταιρειες εκτος απο αυτες που ανεφερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ που αν δεν ησουν τοσο πορωμενος να κατακρινεις τους αλλους για αναδειξεις την ελεεινη σου υπαρξη,μπορει και να τις γνωριζες!!!Παντως εγω και γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Αθηνα.Εσυ μηπως εισαι Τουρκος???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος13/7/12

  καλησπερα.μολις βγηκα απο τριμηνη Amway πλυση εγκεφαλου...ειπα να το δω,για να μην πω οτι δεν το εψαξα.πολυ τρεχαλα για το τιποτα!σε παραμυθιαζουν προσπαθοντας να σου δειξουν πως αποκτας ασυληπτα ποσα,σε κανουν Θεο οτι κ καλα εισαι αστερι κ εχεις ολο το πακετο για να πετυχεις!!σου φουσκωνουν τα μυαλα για να σε ανεβασουν ωστε να μπεις σε αυτο το τρυπακι του "ανεξαρτητου επιτυχημενου επιχειρηματια" κ τελικα διαπιστωνεις οτι τα ιδια λενε σε ολους κ σε μαθαινουν να το κανεις κ εσυ!οι ανθρωπινες αξιες κ τα αισθηματα θυσια στο βωμο του συμφερωντος!!!!μετα κανε προσκλησεις,να πεισεις τον καθε ξεχασμενο κ μη να ερθει να σε ακουσει,χωρις να αναφερεις ομως για τι προκειτε!το ονομα Amway;;απαγορευμενη λεξη!!!κ δωστου απορριψη.κ να μη σου απαντανε ουτε οι δικοι σου!!!για τα χρηματα ρε;;;ελεος!!!να μην τα αποκτησω ποτε!!!μετα καταλαβα οτι αν το πεις θα φυγουν τρεχοντας!!!οποτε εκανα να τα παρατησω,εντελως "τυχαια" με θυμοντουσαν ολοι οι "απο πανω" απο ολη την Ελλαδα!κ ας μη με ειχαν δει ποτε!τα προιοντα;;;καλα....στις παρουσιασεις!με λεκεδες του λεπτου!!!γιατι μετα ουτε για πλακα δεν καθαριζε!υπεροχα φυτικα καλλιντικα;;;;ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ Κ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ!ΓΙΑΤΙ;;;οσο για εκπαιδευσεις,σεμιναρια,συνεδιακα,βιβλια cd;;;;δινεις τρελα λεφτα!κ υπενθημιση...οσοι εχουν δει το πλανο...λενε χωρις κοστος...μονο η εγγραφη!μπουρδες!!!!ουτε το 1/3 δεν εβγαλα απο αυτα που εδωσα!οταν ανακοινωσα οτι σταματαω,με κοιταξαν υποτιμητικα κ ξαφνικα απο φιλοι κ συνεργατες εγιναν αφαντοι!!!!συνεχιστε τις συγκεντρωσεις ανθρωπινων ζομπι σε αμερικανικα στρατοπεδα πολυτελειας!!!!!απατη!!!τρελη απατη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος15/7/12

  Θελω να προσθεσω κι'εγω την εμπειρια μου, με την HBL! Το 2006,μετα απο προτροπη ενος πολυ αγαπημενου μου προσωπου, βρεθηκα σε γνωστο Αθηναικο ξενοδοχειο, για την πρωτη γνωριμια, με την εν λογω εταιρια!Το ολο στησιμο της ''φιεστας'' μου φανηκε εξωπραγματικο! Δυνατη μουσικη, σλογκαν για τη εταιρια κλπ!Αναμεσα στους πολλους ομιλητες, ηταν και ενας,ο οποιος μας εδειξε μια επιταγη πληρωμης απο την εν λογω εταιρια,σε διαφανεια, με πολλα μηδενικα, αλλα το ονομα του ειχε σβηστει απο την επιταγη, με κοκκινο στηλο!Δικαιολογηθηκε λεγοντας, οτι παιζοντας ο γιυος του, κατα λαθος την εσβησε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. eixa mia krousi kai egw prosfata apo enan <>tis amway opws m eipe kai m anefere ola auta pou xerete kai anaferate parapano oti lene e apaksa na vrw kapoia pragmata sto google kai anarwtithika gia diafora opws gt auti h aiteria den exei kentriki selida kai mpeneis mono me kodiko den kanei marketing sta proionta tis to poio sumantiko gia na kaneis poliseis opws mathenoume kai sto panepistimio mias kai spoudazw managment alla den emfanizei kan ta proionta tis para mono an ta agorazeis paparia ola auta loipon enas epixeirimatias kanei tin dikia t epixirisi paei kathe mera kai tin parakolouthei kanei marketing kai genika douleuei axioprepos oxi prizontas arxidia kai genika douleuei argosxoli pou den exete doulepsei pote gt ta lefta exoun axia mono otan doulepseis axioprepos kai oxi ekmetaleuontas filous gnwstous kai suggenis....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ανώνυμος4/9/12

  Εγώ είμαι στην Organo Gold η οποία ήρθε στην Ελλάδα πιο νωρίς απ' ό,τι αναμενόταν και μάλιστα χάρη σε πιέσεις και ενέργειες ενός Έλληνα μετανάστη στην Αμερική που ακούει στο όνομα Γιάννης Σαχτούρας και τον οποίο έτυχε να γνωρίσω σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλαμάτα. Και μόνο που άκουσα αυτά που είπε, πείστηκα ακόμα περισσότερο για την εταιρεία η οποία έχει ανώτατες πιστοποιήσεις που άλλες εταιρίες δεν έχουν. Επίσης, ολόκληρος Σαχτούρας έχει βγάλει ένα σωρό λεφτά και αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της λειτουργίας της εταιρίας που εδρεύει στην Κίνα. Η Οργκάνο Γκολντ είναι γνήσια εταιρεία, βεβαιώνω ότι οι παραγγελίες του καφέ πάντα έρχονται στους παραλήπτες τους και γνωρίζω ότι πληρώνει πολύ καλά και ας χρησιμοποιείται αυτό το σύστημα της πυραμίδας. Είναι ελεγμένη και όπως προείπα πιστοποιημένη με ανώτατες πιστοποιήσεις γνησιότητας. Κάποιες άλλες πράγματι εξαπατούν (μου το έχει πει φίλη δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί), αλλά η Οργκάνο Γκόλντ είναι εγγύηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/10/12

   sumfwnw h organo gold einai egguhsh pragmath !!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/13

   Είμαι κι εγώ στην Organo και απορώ με όλα αυτά που διάβασα. 'Εχω κρατήσει τη συμβατική μου δουλειά και ασχολούμαι και μ'αυτό. Στην αρχή όχι πολλές ώρες, αλλά τελευταία αφιερώνω 8-10 ώρες δουλειά τη βδομάδα. Είμαι τόσο ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, που σκέφτομαι ότι αν συνεχίσει έτσι, θα παρατήσω την άλλη δουλειά (καθηγήτρια είμαι).

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/13

   Η ORGANO GOLD ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΚΟΜΑ..ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΚΑΦΕ... Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ... ΥΠΕΡΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΜΩΣ.. ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΡΗΞΑΡΧΙΔΙΔΕΣ ΟΠΩΣ 2 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΩ... ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ..

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος16/9/12

  re paidia o kathenas me to makri tou kai to konto tou edo mesa ego tosi ora diavazo kai katalava oti an to polemisis kai doulepsis vgazis lefta ego eixa mplexti kai den evgala giati den to polemisa alla den eimai arnitikos se nees prospathies kai kaneis den se vazei na plirosis ena soro lefta opos leta mialoudaki exete kai xa katalavenete einai kai afto mia douleia an to kinigisis tha kerdisis an den to kinigisis tha mpis mesa opos oles oi doulies ite magazaki anixis ite ergostasio ite karameles na poulas ola theloune kinigima gnomi mou einai afto tora osi apla mpenoun edo epidi akousane kati staravo i kati kalo apo tritous gia emena einai perito kai kalitera na min grafoun katholou an den dokimasis den xeris tipota an dokimasis tote dekto na akouso ta epixirimata kai xanaleo opia dipote douleia na kaneis ite einai piramida ite periptero theloun kinigima an to kinigisis den tha se afisi etsi an to afisis kai perimenis na vrexi lefta tha perimenis para poly

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος23/9/12

  Ειχα πριν χρονια απαντησει σε μια αγγελια. πηγα σε ενα σπ ιτι και ηταν ενα ζευγαρι που πηγαν να μου πουλησουν αυτα τα φουμαρα.

  τα "προιοντα" δε μου τα δειχναν, για μισθο δεν ελεγαν, μου εδειχναν ενα φυλλαδιο αλλα δε με αφησαν καν να το παρω!

  ακομα και 20 και 50Ε να δωσετε, τζαμπα λεφτα.
  παιχτε κανα Κινο Η φατε τα σε πιτσες. καλυτερα θα περασετε απο το να στας τα παρει το καθε λαμογιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος24/9/12

  Να ρωτήσω κάτι? Είχε κανένας σας εμπειρία από τη HERBALIFE ? Είμαι στο τσακ να κάνω εγγραφή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Μαριαννα26/9/12

  Αμα σου αρεσει η πολυεθνικη κουζινα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ? ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ......!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/13

   ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ; ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
   ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

   Διαγραφή
 33. Ανώνυμος2/10/12

  Μακριααααααααααααα απο απο ολους αυτους τους Απατεωνες!!!!!!
  Θα χασετε ολους τους φιλους σας ΣΤΑΝΤΑΡ γιατι οταν θα βλεπουνε οτι ειστε εσεις στο τηλ θα λενε πωωω παλι παιρνει να μας σπασαρ@@διασι!!!!!!!!

  Θα γινετε σπασικλες για ολους με αποτελεσμα φυσικα να τους χασετε,να μεινετε μονοι και φυσικα ΧΩΡΙΣ φραγκο γιατι απο τις εν λογω εταιριες το μονο που θα παρετε ειναι @@.

  Και οσο για τα προιοντα που εχουνε τα πανακριβα και της αγνωστης προελευσεις και ποιοτητας εεεεεεεεεεε και δεν παω στο Βασιλαγα να γεμισω ολο το αμαξι με 50ευρο επωνυμα προιοντα?
  !!!!!!!!

  Αυτα ειχα να πω για το καλο σας παιδια ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ απο οπους αυτους τους πλυστες εγκεφαλου!!!!!!!!!!!!!  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. fILE MOU EXEIS APOLUTO DIKIO!! To idio epatha kai egw! Des omws ti anakalupsa! http://www.lyoness.net/gr/wie-funktioniert-lyoness.aspx mpes edw, des to video kai tha katalaveis! Den einai mlm, den einai puramida,kai to pio simantiko?? DEN POULAS TIPOTA!!!! Ekptwsi dineis stis kathimerines anagkaies agores tou kathe egegrammenou sou! Poios tha sou pei oxi??? Des to video kai tha katalaveis! File mou, den kserw gia allous, egw vgazw lefta... Euxaristw ton kosmo pou pswnizei gia ta anagkaia tou giati pairnw pososto se metrhta ston trapeziko mou logariasmo kathe triti apo kathe agora tous!!! Kathe mera grafw! Sxedon me parakalane! Giati kai ekptwsi pairnoun (apo Vasilopoulo, lumbo,kwtsovolo,eko,kai alles 2.500 sumvevlimenes epixeiriseis pou mporoun na exoun ekptwsi) kai pairnoun kai epistrofi metritwn apo kathe tous agora ston trapeziko tous logariasmo!! SE METRHTA!! kATALAVAINEIS?? Poios tha pei oxi?? Kaneis!! Kai einai kai dwrean i eggrafi gia aplous xristes!! Ena poso dinoun mono epixeiriseis gia na mpoun (auti tin stigmi einai 2.500 epixeiriseis meli mesa se 9 mines sun ta onomata pou sou anefera pou anakoinwthikan prin 20 meres). Twra an katafereis kai grapseis kai epixeirisi e tote katalavaineis ta ofeli sou... Mpes kai des to. Egw to zw!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/13

   ΄Λέτε απίστευτες μπούρδες. Μάλλον τα άτομα που σας πλησίσαν δεν ήξεραν πώς να δουλέψουν και κάποιοι τοιυς έταξαν γρήγορα λεφτά. Εγώ ξεκίνησα με μια εταιρία καινούργια, ήξερα σε τι χώρο μπαίνω, δε με κορόιδεψε κανένας, μου εξήγησαν τα σωστά βήματα, μου είπαν ότι θα κάνω υπομον΄΄η, θα παρουσιάζω πάνα σπίτι μου, ή σε σπίτι άλλου και τα πήγα εξαίσια. Και πίστεψέ με δεν έχασα κανένα φίλο, ούτε τους έσπασα τα νεύρα. Μια φορά μόνο τους ανέφερα το πλάνο και όσοι ήθελαν ασχολήθηκαν. Δεν τους ενόχλησα ποτέ ξανά και η σχέση μας δεν έπαθε τίποτα.

   Διαγραφή
 34. loipon..mpika tuxaia edw kai diavasa kapoia post..
  mexri prin 4 mines imoun enas pathwn me etairies puramidas (mlm),kathws imoun melos se 3,xwris apodoxes,kuriws gia autokatanalwsi proiontwn.
  Prin 4 mines mou proteine o kollitos mou mia etairia tin Organo Gold,kai afou mou aneluse to marketing plan kai trelathika,den eixa lefta na mpw,afou ithele kapoio poson arxiko (250,600,1500)
  ME EVALE ME DIKA TOU XRIMATA,LEGONTAS MOU OTI DOULEUEI,KAI OTI KSEREI OTI THA TA PAREI PISW!)
  prin 2 mines ton ksexrewsa(1500 eyrw)kai twra eimai sta 2000 eurw KATHE mina zesta kai omorfa,me elaxisti douleia,kai xwris na POULISW TIPOTA!!!!
  auto einai stathero,kai malista den xreiazetai na kanw kati allo apo dw kai pera..to vriskw magiko,kai akoma den mporw na to xwnepsw..
  o kollitos mou pou to douleuei liiigo parapanw meta apo 7 mines einai sto 5000aro,kai einai mesa oli i oikogeneia tou,i diki mou,oi filoi mas,kai oi geitones,kai OLOI ma OLOI vgazoume xrimata,kai OLOI exoume TOULAXISTON parei pisw ta xrimata tous me kapoio kerdos..
  Ekraza panta autes tis etairies,kai se osoes graftika itan apla giati mou aresan kapoio proionta,kai sigoura oxi gia na vgalw lefta.Episis osous allous iksera kai to paleuan,kateligan me ena 50ariko to mina kai mou to paizan euxaristimenoi..
  Egw allaksa ti zwi mou kai tis oikogeneias mou,kai twra pia an milisw se kapoion gi auto,kai to perifronisei GELAW ME TIN PSUXI MOU!!giati kserw oti se ligous mines tha me parei tilefwno kai tha thelei na mpei!toso apla!auta VLEPW!!
  Opoios endiaferetai na antikrousei ta apotelesmata tis elaxistis douleias pou ekana kai twn xrimatwn pou pairnw egw kai oooloi oipoloipoi(gnwstoi kai mi),i apla na me kanei na gelaswme to kollimeno mualo vrizontas me ap to tilefwno,i an kapoios thelei na ton voithisw na vgaloume mazi xrimata,oti ki an einai,as me parei ena tilefwno..den exei na xasei tipota..tha ton kerasw kai kafedaki!!xaxa!!eksallou an vgalei ekeinos,tha vgalw ki egw..an den vgalei,tote den exw logo na ton grapsw pouthena..TOSO DIKAIH EINAI AUTI I ETAIRIA..DEN THELEI AXRISTOUS,KAI DEN THELEI TA LEFTA KANENOS,AN DEN VGAZEI KAI O IDIOS!!!

  ANDREAS,KATOIKOS ATHINWN,ODIGOS SXOLIKOU ME 500 EURW TO MINA,KAI MELOS TIN ORGANO GOLD,ME APODOXES RAGDAIA AUKSANOMENES SE RYTHMOUS MAGEIAS!!!
  6984802826

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος18/10/12

   παιδια ειμαι γραμμενη στην FM ειμαι 17 χρονων ειχα παει σε καποια σεμιναρια και τα σχετικα κ πειστηκα αλλα ειναι δυσκολο να πεισεις αλλους για εγγρφη γτ αν πουλησω ενα προιον 15 ευρω εγω π δουλευω εκει 8α τ αγορασω πιο φτηνα δηλαδη 11 ευρω αρα μου μενουνε 4 ευρω ,ε δεν αξιζει.. τελοσπαντων τυχαια γνωρισα την organo gold χτες ημν σε σεμιναριο ηταν αψογο πιστευα οτι 8α ναι σαν οοοοολες τισ αλλες εταιριες αλλα δεν ειναι αξιζει πιστευω γτ ειναι και τροφιμο αγοραζουν ολοι καφε!δοκιμασα κιολας κ μαρεσε.δεν εχω κανει ακομα εγγραφη αλλα τ σκεφτομαι ενας φιλος μ εβγαλε 300 ευρω σε μια βδομαδα και δεν εχει πουλησει ακομα ολα τα κουτια .επειδη καναμε στην FM σεμιναρια για την avon herbal life lr και ολες αυτες μην πατε να γραφτειτε καν!

   Διαγραφή
  2. παιδια ειμαι 18 χρονων σκοπεύω να γραφτώ στην organo gold. η εταιρεια ειναι τελεια και δεν σε υποχρεωνει να κανεις πωλησεις αφου τα λεφτα βγαινουν με αλλους τροπους, και επισης δεν εχει καμια απολυτως σχεση με herbalife avon κλπ. δουλευει για ολους. για να μπει κανεις στην εταιρεια με το φτηνοτερο πακετο (μπρουτζινο) θελει 250 ευρω (600 το ασημενιο και 1500 το χρυσο). θελει πραγματικα ελαχιστη δουλεια και οι αμοιβες δεν εχουν οριο. εχω ηδη εναν φιλο που θελει να κανει εγγραφη, για αυτο αν ενδιαφερεται καποιος να ας με παρει ενα τηλεφωνο αν θελει να γραφτουμε μαζι. και θα μας βοηθησει αλλα και θα τον βοηθησουμε να βγαλει λεφτα γρηγορα. σημειωτεον οτι εχουμε το καλυτερο team στην Ελλαδα απο πάνω μας, δεν ξεκιναμε μονοι μας χωρις βοηθεια!!! προκειται να γραφτω στην ομαδα του Ανδρεα στου οποιου το post απαντω η οποια παει πετωντας, ζωντανο παραδειγμα ο ιδιος. οσον αφορα τις αλλες εταιρειες παιδια μην το σκεφτεστε καν, συμφωνω με την κοπελα απο πανω, δεν αξιζει. γι αυτο αν καποιος θελει να τον βοηθησω εγω και οι αναδοχοι μου να βγαλουμε μαζι χρηματα, ή οτιδηποτε,για περισσοτερα κλπ, ας με παρει ενα τηλεφωνο, δεν εχει να χασει απολυτως τιποτα. τον βοηθαμε-μας βοηθαει, ετσι γινεται!!!

   το τηλεφωνο μου: 6984940749

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/12

   παιδια προκειται να γραφτω στην organo gold, ειμαι 18 χρονων, και το μονο που εχω να πω για το marketing plan της εταιριας οτι ειναι καταπληκτικο. επειδη το χω ψαξει πολυ καλα το θεμα και σχετικα με τις αλλες εταιρειες,συμφωνω με την κοπελα πιο πανω μην πατε καν για παρουσιαση. στην εταιρεια αυτη αμειβεσαι με 7 τροπους και το μονο που ζηταει η εταιρεια απο εσενα ειναι ειτε πιστευετε ειτε οχι 2 εγγραφες!!!! η εταιρεια εχει το καλυτερο πλανο, δεν υπαρχει αλλη παρομοια εταιρεια, σιγουρα πληρωνει, ειτε το θελεις ειτε οχι!!!! αρκει να κανεις 2 εγγραφες!!εχω ενα φιλο που ηδη ενδιαφερεται να μπουμε μαζι στην εταιρεια, και πιο συγγεκριμενα στην ομαδα του Ανδρεα που ποσταρε πιο πανω, απο τις 2 καλυτερες ομαδες στην Ελλαδα, παιδια τα ατομα που μπαινουν γραφονται απο κατω σου δεκαδες με τετοια ομαδα ασχετα απο το τι κανεις εσυ. η εταιρεια ειναι πολυ διαφορετικη απο τις αλλες, δεν σε υποχρεωνει να κανεις πωλησεις αφου τα λεφτα βγαινουν απο αλλους τροπους (μηνιαιες παραγγελιες των μελων,κλπ)κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο αφου εχει πολυ υψηλοτερα εσοδα. αν καποιος-καποια λοιπον ενδιαφερεται, η αν θελει να το ψαξει, οτιδηποτε κι αν θελει, να στειλω εγω ενα πλανο της εταιρειας, η να μιλησουμε ας μου στειλει ενα μνμ στο
   tas1787@gmail.com

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/13

   ρε μεγαλε τραβα διαβασε κανενα βιβλιο μπας και μπεις στο Πανεπιστημιο και παρεις κανα πτυχιο και ασε τις παπαριες και τις απατες τυπου Organo Gold και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες... ηδη στην Αμερικη το Κογκρεσσο την ελεγχει για απατη... ακομα δε βγηκες απ το αβγο σου και εχεις και αποψη..

   Διαγραφή
 35. Παιδιά διαβασα τα περισσοτερα σχολια. Μέχρι τώρα μπορώ να πω δεν έβλεπα μπροστά μου λόγω της άθλιας οικονομικής μου κατάστασης. Μόλις χθες έκανα εγγραφή, αλλα τωρα το μετάνιωσα. ειναι αργα; δν εχω παραγγειλει το πακετο εγγραφης στο σπιτι μου αλλα αυτοι μου ειπανε στο τηλεφωνο οτι θα το φερουν στον αντιπροσωπο τους και απο εκει θα το παραλαβω (105 ευρω κανει). Τι να κανω;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Mpes edw http://www.lyoness.net/gr/wie-funktioniert-lyoness.aspx des to video kai enimerwsou. Egw auto kanw kai vgazw lefta! Den gurnaw san pwlitaki gurw gurw na parakalaw na agorasoun proionta kai malista proionta pou den ta kserei i mana tous! Kathe triti exw emvasma ston proswpiko mou logariasmo. Auto sou lew mono. Psaksto!Twra pou einai nwris kai tha vgaleis pragmatika polla lefta dinontas apla stous egegramenous sou EKPTWSI gia tis KATHIMERINES ANAGKAIES agores tous se VASILOPOULO, JUMBO,KWTSOBOLO,EKO kai se alles 2.500 epixeiriseis! Poios tha sou pei oxi?? KANEIS! Esu tha pairneis pososto apo KATHE AGORA TOUS!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/13

   kala esy Maria ligmena prepei na perneis!! An vgazeis esy lefta apo tin lyoness tote ti na po ....isos kapoia cents!! I propagadga paei synefo.

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος5/10/12

  Παιδια διαβασα τα περισσοτερα σχολια σας, και μπορω να πω οτι μεχρι τωρα δεν εβλεπα μπροστα μου λογω της αθλιας οικονομικης μου καταστασης.μολις χθες εκανα εγγραφη αλλα το μετανιωσα τρομερα. με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το πακετο εγγραφης και γω δεν ξερω πως λεγεται θα το παραλαβω απο τον αντιπροσωπο τους (105 ευρω κανει). ειναι αργα??? τι να κανω τωρα?? λιγη βοηθεια παρακαλω!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος18/10/12

  να κατσεις και να ξεστραβοθης στο διαβασμα. ανεηξερετοσ τι βλακειεσ μπορει να γραφουν σε αυτο το βλογ κανενασ μα κανενας δεν θα σου δωση χρηματα να εσει δεν προσφερει προιοντα ή υπηρεσιες στο κοινο! αρα εχεις δυο επιλογες ή να μαθεισ και να κανεις κατι για τον εαυτο σου ή να ακουσ διαφορες βλακειεσ απο αχσετους, κανοντασ τον ξερολα και προσπαθοντασ να "βοηθηση' θυματα που προσπαυοθν να κερδισουν τα προσ το ζειν. αποιοσ θελει περισσοτερεσ πληροφοριεσ ασ απαντηση το ποστ και θα επανελθο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ανώνυμος20/10/12

  Γεια χαρα παιδια..μια ερωτηση..χθες με πλησιασαν απο την world ventures μεσω καποιων παιδιων που γνωριζω.ξερει κανενας τι παιζει;ακουσα προσεκτικα την παρουσιαση σε πρωτη φαση δεν μου ειναι αδιαφορο,σε δευτερη φαση μου φαινονται too much μερικα δλδ πολυ καλα για αληθινα.το μονο που με τρωει ειναι αν ισχυουν οι απολαβες που ειδα.παρακαλω αν κανει το κοπο να απαντησει καποιος μονο με επιχειρηματα κ γεγονοτα.οχι ενστικτο.απο αυτο εχω και εγω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Mpes edw http://www.lyoness.net/gr/wie-funktioniert-lyoness.aspx des to video kai enimerwsou. Egw auto kanw kai vgazw lefta! Den gurnaw san pwlitaki gurw gurw na parakalaw na agorasoun proionta kai malista proionta pou den ta kserei i mana tous! Kathe triti exw emvasma ston proswpiko mou logariasmo. Auto sou lew mono. Psaksto!Twra pou einai nwris kai tha vgaleis pragmatika polla lefta dinontas apla stous egegramenous sou EKPTWSI gia tis KATHIMERINES ANAGKAIES agores tous se VASILOPOULO, JUMBO,KWTSOBOLO,EKO kai se alles 2.500 epixeiriseis! Poios tha sou pei oxi?? KANEIS! Esu tha pairneis pososto apo KATHE AGORA TOUS!!!

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος28/10/12

  Προσπάθησα να διαβάσω οσο το δυνατών περισσότερα σχόλια αυτο που με εκνεύρισε αφάνταστα είναι με κάποιους άχρηστους αποτυχημένους και γεννημένους εργάτες (οχι οτι αυτο ειναι κακο να εργάζεται καποιος κάπου) μεροδούλι μεροφάι η οποίοι βρίζουν τους πάντες λέγοντας τα οσα οταν ασχολουντε με το mlm Αυτο που δεν καταλαβαίνουν πιστεύω η περισσότεροι ειναι οτι δεν ειναι ολος ο κοσμος ικανός να κάνει ολες της δουλειές που υπάρχουν το mlm δεν ειναι καθολου ευκολο και γιαυτο τα καταφέρνει 1 στους 100 Εγω ασχολούμαι με το mlm βγάζω κάποια χρήματα δεν θα πω με ποια εταιρια αλλα πιστευω οτι για να διαπιστώσει καποιος εαν εχει να κάνει με καποια εταιρια απατη ειναι καλο να προσέξει μερικά βασικά πράγματα για μενα ειναι τα παρακάτω
  1) ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ποιο είναι το ιστορικό της εταιρείας ; Πόσα χρόνια είναι στο χώρο; Για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μια εταιρία στο χώρο.
  2) ΑΞΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Κ΄ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δηλαδή αν είναι εμπορεύσιμα τα προϊόντα που έχει και να σκεφτούμε εάν δεν είμαι συνεργάτης της εταιρίας θα αγόραζα το προϊόν της στη λιανική τιμή;
  3) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ; Εάν δεν είναι καλή αυτό θα είναι εμπόδιο στην ανάπτυξη κάποιου ενώ εάν είναι καλή θα βοηθήσει στην ανάπτυξη κάποιου.
  4) ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Κ’ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μια νόμιμη επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ δεν αμοίβει κάποιον συνεργάτη για την εγγραφή που κάνη σε κάποιον και ο οποίος πληρώνει ένα μεγάλο ποσό αγοράζοντας αναγκαστικά κάποια προϊόντα και είναι συνδεδεμένα με την κατανάλωση προϊόντων που γίνονται από νέες εγγραφές.
  5) ΣΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΟΙΒΩΝ Να ξέρη καλά ο καθένας πως και με ποιον τρόπο θα πληρωθεί και κάθε πότε.
  6) ΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΟΙΒΩΝ; Θα πρέπει να δει κάποιος εάν υπάρχει συγκεκριμένη πίεση και προϋπόθεση για πώληση η εγγραφών για να μπορεί κάποιος να πάρει χρήματα.
  7) ΟΧΙ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ Σε αναγκάζουν να στοκάρεις προϊόντα για να δουλέψεις; Αυτό θα είναι πρόβλημα αφού θα πρέπει να διαθέσει κάποιος αρκετά χρήματα που το πιθανότερο είναι να μην του περισσεύουν.
  8) ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ Οι ενεργοί συνέταιροι σου και συνεργάτες σου θα πρέπει να είναι διατεθειμένη να σε βοηθήσουν και να σε εκπαιδεύσουν να κάνης τα σωστά βήματα για να πετυχεις.
  9) ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΚΟΣΤΗ Μήπως σε υποχρεώνουν να παρακολουθείς σεμινάρια τα όποια φυσικά έχουν ένα κόστος και χωρίς αυτά να μην σου δίνουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τον κωδικό σου;

  Αυτές είναι μερικές σκέψης που θα πρέπει να δει κάποιος και να αποφασίσει με ποια εταιρία θα κάνη κάποια συνεργασία
  Εγω με την εταιρια που συνεργαζομαι εδω και μερικους μηνες εθεσα αυτα τα 9 σαν κριτηρια για να συνεργαστω. Πιστεύω το να εχει καποιος διαφορετική άποψη ειναι σεβαστό όμως το να σκυλοβρίζει οσους ασχολούνται με το mlm νομίζω οτι απο πίσω κρύβονται αλλα πραγματα και οχι το mlm. Αν και ειμαι συγουρος οτι η περισσότεροι απο αυτους δεν εχουν ασχοληθεί προσωπικά με το mlm αλλα εχουν άποψη!
  Παντως θελει μεγαλη προσοχη γιατη παντα υπαρχουν η απάτες και λεφτά δεν μοιράζει κανείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/11/12

   Kai poia i sxesi sas me ton codika diatrofis??? Ritoriki i erotisi mou, apoliti mexri proin yporgo polemoy amerikis exei i amerikaniki etairia sas. Ase de poy otan ginotan o polemos tis libis i aiteria sas gnorize pote tha pai ekei. 3 pragmata den menoyn gia poli kairo krifa o ilios to feggari kai i allithia! Gottama .

   Διαγραφή
  2. Mpes edw http://www.lyoness.net/gr/wie-funktioniert-lyoness.aspx des to video kai enimerwsou. Egw auto kanw kai vgazw lefta! Den gurnaw san pwlitaki gurw gurw na parakalaw na agorasoun proionta kai malista proionta pou den ta kserei i mana tous! Kathe triti exw emvasma ston proswpiko mou logariasmo. Auto sou lew mono. Psaksto!Twra pou einai nwris kai tha vgaleis pragmatika polla lefta dinontas apla stous egegramenous sou EKPTWSI gia tis KATHIMERINES ANAGKAIES agores tous se VASILOPOULO, JUMBO,KWTSOBOLO,EKO kai se alles 2.500 epixeiriseis! Poios tha sou pei oxi?? KANEIS! Esu tha pairneis pososto apo KATHE AGORA TOUS!!!

   Διαγραφή
 40. Ανώνυμος5/11/12

  paidia eixa asxolithei me autes tis (etairies) gia arketo distima..apotelesma:miden!!ta paratisa efuga..den upirxe logos na katsw apo tin stigmi pou sou zitane sunexeia lefta gia kapoia semeinaria kai ekdilwseis..kai ante na ta dwsw kai na paw..alla afou den ta bgazw.???mpika gia na bgaloume lefta kai oxi na eimaste sunexeia meion..pragmatika den aksizei katholou!!kai kati allo giati na sou zitane xrimata gia na ksekiniseis??gia (biblia kai cd gia na matheis kai dokimastika prointa)e oxi re file..den kserw kamia swsti douleia pou dineis lefta gia na ksekiniseis..kai olo sou zitane gia ta seminaria..kai stin kanoniki pou exw twra kanoune seminaria alla ola tzampa kai me diamones se ksenodoxeia kai ola ta eksoda plirwmena..aytes einai swstes kai oxi na sou zitane kathe ligo lefta..pio apla na to pw..aytes oi ilithies etairies zoun me ayta..xrimata apo olous tous blakes gia ta seminaria..kai plirwmes an anoikseis kodiko..auti einai i gnwmi mou!!
  paok g4 !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Loipon... Ontws ta mlm einai puramides pou arga i grigora skane. Ta epsaksa, ta doulepsa, vgazeis kapoia liga lefta, alla arga i grigora katantas priksarxidis kai ama den exeis tin DYNATH kai EPITHETIKI pwlisi sto aima sou apogoiteuesai kai ta paratas. Ta lefta pou uposxontai DEN PAIZEI na ta pareis! Ektos kai an eisai afierwmenos ENTELWS, xwris oikogeneia, xwris upno, kai genika gennimenos pwlitis i kalutera dieuthintis tis ekastote etairias mlm. Thelw na moirastw mazi sas tin apantisi pou anakalupsa egw stin krisi! Legetai LYONESS. Den einai puramida, den eimai mlm, den poulaei proionta, den ginesai priksarxidis, se antithesi se parakalane!!! Kai omws einai alitheia! To mono pou kaneis einai na dineis tin dunatotita se anthrwpous na ginoun melh, na tous vgazeis mia karta (cash back kard) kai na tous xarizeis EKPTWSEIS se oles tis sumvevlimenes epixeiriseis! Kapoia hxura onomata pou anakoinwthikan ton proigoumeno mina kai pleon einai meli einai o VASSILOPOULOS, JUMBO, KWTSOBOLOS, EKO, kai se ligo tha anakoinwthei i COSMOTE! Oles autes oi epixeiriseis pou anefera einai i pio gnwstes giati stin Athina einai idi 2.500 xiliades epixeiriseis kai 10.000 xristes tis kartas mesa se ligotero apo 7 mines! Me auti tin karta o xristis exei prwton to pronomio tis ekptwsis kai deuteron kai pio simantiko THN EPISTROFI METRHTWN ME KATHE AGORA TOY STON TRAPEZIKO TOY LOGARIASMO!!! Twra an o xristis dwsei auti tin karta stous dikous tou, tha tous dwsei tin dunatotita na apolausoun ekptwtika pronomia stis 2.500 xiliades sumvevlimenes epixeiriseis, metrita epistrofis apo kathe agora tous ston trapeziko tous logariasmo, SUN POSOSTO SE METRHTA APO KATHE AGORA XRITI POU SUNESTISAN!!!!!Enoeitai oti to pososto tou usxuei kai gia tous xristes pou sunestises oi xristes tou! Kai ekei i amoivi tou stamataei. Epofelitai mono apo tous egegramenous tou kai tous egegramenous twn egegramenwn tou! Stis apo ekei kai parakatw egrafes den dikaioute pososto. Dikaio kai ksekatharo! Auta einai gia arxi... Den nomizw o Vassilopoulos, ta Jumbo, o Kwtsovolos, i eko, i cosmote pou egian meli na min kseroun ti kanoun... Mpeite edw, http://www.lyoness.net/gr/wie-funktioniert-lyoness.aspx deite to videaki kai tha katalavete! Einai pragmatika i apantisi stin krisi kai se ligo xristis xwris auti tin karta den tha uparxei...Koinws, twra vgazeis lefta pou gia ligo akoma i agora exei eggrafes na fane kai oi kotes... Poios tha sou pei oxi se ekptwsi???????????? KANEIS!!!!! Autes oi epixeiriseis pou anefera anakoinwthikan molis prin 20 sxedon meres...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Na sumplirwsw oti to atomo pou tha plisiaseis gia na ton kaneis melos, diladi o xristis pou tha ton kaneis melos kai tha plirwnesai apo tis agores tou) pairnei tin karta dwrean!!! Den dinei oute ena eurw!!!Twra oi etairies pou dexontai tin karta, i ta kouponia metritwn i otidipote allo dinei tin dunatotita i LYONESS na exeis, nai, plirwnoun kapoio poso gia na ginoun meli! O Vasilopoulos,ta Jumbo, o Kwtsovolos, i Eko kai alles 2.500 epixeiriseis plirwsan gia na mporesoun na ginoun meli kai na exoun tous pelates tis Lyoness.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/12

   nai poli orea ta les dorean kai mpla mpla den les omos oti gia na anebis epipeda gia na mporis na peis oti tha bgalis lefta prepei na dosis eos kai 2000 euro giati xoris auta ta lefta h epistrofes pou les kai h ekptosis einai asties kai fisika lefta den bgazis to olo sistima stirizete ston aera ase pou uparxoun epixirisis h opoies pas na agorasis giati ipotithete tha sou kanoun ekptoso kai den kanoun tipota ama skasis to xrima kai trexis san trelos gia na breis kai allous na ta skasoun gia na prolabis na balis protos ta duo atoma mprosta sou etsi oste na dikaiouse kapoia xrimata alla to anekdoto einai oti panta milane gia 10 tropous pliromon alla ousiastika sou anaferoun tous 5 kai fusika o pempntos einai ta 2000 euro
   AS MIN GELIOMASTE LEFTA ETSI DEN MIRAZI KANIS
   ama kapoia stigmi san laos katalaboume oti gia na bgaloume lefta prepei na agonistoume kai na trexoume exei kalos
   auto einai kanonas kai sto mlm den mporoun oloi na ta kataferoun giati poli apla nomizoun oti tha bgaloun ta lefta pou tous lene bazontas kapoious na douleuoun gia autous
   EM DEN EINAI ETSI h perisoteri prospathisan kapoious mines h kai poli ligotero alla h perisoteri prospathisan perisotero sti FANTASIA TOUS para stin pragmatikotita perisotero fantastikan ta lefta pou tha mporousan na bgaloun para PROSPATHISAN na ta bgaloun otan stamatisan nomizane oti hxan prospathisi ALLA!!!
   OLA THELOUN DOULIA OLAAA!!!
   opoios einai ANIKANOS brizi oti to mlm einai apati h doulia pou kani to afentiko einai lamogio kai ton klebi kai ta idia kai ta idia
   gia mena einai apla anikani na ta kataferoun einai genimeni ipalili

   Διαγραφή
  4. Mallon file mou den to pistepses oso eprepe... Mallon den to katalaves to sustima pws akrivws leitourgei! Sumfwnw mazi sou oti o,ti kai an kaneis thelei douleia...Polu douleia!Eidika an eisai pronomiouxo melos kai grafeis epixeiriseis pou tha sou apoferoun polu megales apolaves.. Alla pes mou, outws i allos den douleuoume oloi san ta skulia gia 500 eurw stin kaluteri?? E egw doulevw san to skuli alla thelw na pairnw polla, antistoixa me tin douleia pou rixnw! Mporei na edwsa 2.000 eurw gia na ginw pronomiouxo melos an thes omws mesa stous 2 prwtous mines tis arxis mou,eixa kanei idi aposvesi, ase pou auta ta lefta den mou ta pire pote kaneis! Ana pasa stigmi mporw na ta kanw agores an to metaniwsw. O kathenas oti thelei vgazei... Egw dialeksa na antamoivontai oi kopoi mou. Kai eidika se mia etairia pou einai akoma stin arxi tis opws i LYONESS kai pou akoma i agora einai parthena. Pistepse me omws oti aneta vgazeis ena epipleon miniaio eisodima kai xwris na valeis mia!!! Nai...Ta xontra lefta den ta vgazeis etsi...Exeis dikio...Tha prepei na valeis 2.000 eurw gia mellontikes agores stin koinotita!

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/13

   Maria toutou mas ta kanes tsourekiaaaaaa. Einai pou efiges apo tis piramides giati les ginosoun prixarxidw.

   Διαγραφή
 42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ksexasa na grapsw to pio simantiko! Gia na grapseis kapoion ws melos den tha tou kostisei tipota! Einai dwrean!!! Akrivws opws sou dinei o marinopoulos tin karta gia tin ekptwsi sto tameio, mono pou o exwn tin sugkekrimeni cash back card tis LYONESS den tha pairnei pontous, asterakia kai ekptwsi stin epomeni agora pou tha kanei, alla EPISTROFH SE METRHTA STON TRAPEZIKO TOY LOGARIASMO! Opote plirwnesai kai apo tis agores sou, kai apo tis agores autwn pou egrapses kai apo tis agores autwn pou egrapsan oi egegrammenoi sou!

   Διαγραφή
 43. Ανώνυμος14/11/12

  Το πρόβλημα με κάποιες πυραμίδες είναι ότι είναι της νέας τάξης πραγμάτον και σκοπό έχει τον έλενγχο των ανθρώπον μέσο της διατροφής! Πάρε το πακέτο και τρόγε εσυ και οι οικογένεια σου...κάνε και ενγραφές να μάθεις και σε αυτούς το ίδιο φαγητό. Είναι ξεκάθαρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Λεφτά δεν θα βγάλει κανεις από αυτές τις εταιρίες.Το μονο μου θα κάνετε είναι να πουλάτε για αυτούς προϊόντα με μεγάλο άγχος και ψυχολογική πίεση.Άσε που είναι και πανάκριβα.Ποιότητα μπορεί να έχουν όπως η όργανο gold και η Avon αλλα σε αναγκάζουν συνεχεια να πουλάς για αυτούς και εσύ ακόμη να αγοράζεις με το ζόρι για να μην χάσεις το μπόνους σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ, ΗΤΑΝ Ι ''ΠΥΡΑΜΙΔΟΥΛΕΣ''...

  http://www.facebook.com/business4home

  Επειδή τελευταία εμφανίζονται μπροστά μας διάφοροι γραφικοί παντογνώστες και ξύπνιοι, που έχουν την ψευδαίσθηση της ‘’άποψης’’, επιτρέψετε μου να αναπτύξω κάποια πράγματα για να βοηθήσω την σκέψη σας.

  (*)Πρώτα απ όλα θα ξεκαθαρίσουμε τον ορό ‘’παράνομη οικονομική πυραμίδα’’.

  Αναφορικά, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, ότι το σχήμα management μιας οποιασδήποτε συμβατικής επιχείρησης, είναι πυραμίδα. Η εκκλησία είναι πυραμίδα, η κυβέρνηση είναι πυραμίδα , η αστυνομία είναι πυραμίδα κοκ. Πολύ λογικό γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινά και να υπάρχει η ιεραρχία στην ανάπτυξης της δομής.

  Στην πυραμίδα μιας συμβατικής επιχείρησης ΔΕΝ έχουν όλοι τα ιδία δικαιώματα και οι τελευταίοι δουλεύουν με τα λιγότερα χρήματα ενώ τα ανωτέρα επίπεδα και η κορυφή κερδίζει τα περισσότερα.

  http://www.facebook.com/business4home

  Πολλές φορές δυστυχώς στα ανωτέρα επίπεδα βρίσκονται άνθρωποι που δεν το αξίζουν (είτε γιατί προωθήθηκαν λόγο γνωριμιών, είτε γιατί μπήκαν από το ‘’παράθυρο’’…) οι οποίοι καρπώνονται το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας εις βάρος αυτών που πραγματικά παράγουν και το αξίζουν.

  Αντιλαμβάνεστε επίσης, ότι ο υπάλληλος στη βάση της πυραμίδας, δεν έχει ποτέ τη δυνατότητα να φτάσει την κορυφή, εκτός και αν κάνει δική του επιχείρηση.

  Αυτό συμβαίνει στον κόσμο που ζούμε και συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ καθημερινά.

  (*)Στην πυραμίδα του mlm( πολύ-επίπεδο-μάρκετινγκ) έχουν ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

  http://www.facebook.com/business4home

  Εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι επίσης, ότι κάποιος που βρίσκεται ιεραρχικά πιο κάτω, μπορεί να κερδίσει ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον από πάνω του και από πολλούς άλλους που μπορεί να βρίσκονται ΠΟΛΛΑ επίπεδα παραπάνω.

  Το mlm σε πληρώνει πραγματικά όσο αξίζει η προσπάθεια σου και ασχέτως αν είσαι παλαιότερος η νεότερος, αν είσαι πάνω η κάτω μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή!
  Ιστορικά, οι πυραμιδούλες ξεφύτρωσαν στις δεκαετίες 70-80, όταν το mlm άρχισε να γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση. Επίορκοι επιχειρηματίες και όχι μόνο… χρησιμοποίησαν την μοναδική δυναμική της ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ που προσφέρει ο πολυεπιπεδος τρόπος αμοιβών και δημιούργησαν πολυεπίπεδα σχήματα στα όποια ΔΕΝ υπήρχε κάποιο προϊόν η υπηρεσία.

  http://www.facebook.com/business4home

  Έβαζες λεφτά( συνήθως για κάποιο αυθαίρετο δελεαστικό ‘’καροτάκι’’), έβρισκες ανθρώπους που θα βάλουν λεφτά, τους πρότεινες να κάνουν το ίδιο και έπαιρνες λεφτά από τα λεφτά των άλλων. Η κορυφή έπαιρνε πάντα τα περισσότερα γιατί τα σχήματα ήταν φτιαγμένα να πληρώνουν από ΠΑΝΩ προς τα κάτω και όχι αντίστροφα.

  Στο Πρώτο και στο Τελευταίο πράγμα που μοιάζει το αυθεντικό mlm με τις παράνομες πυραμίδες είναι το πολυεπίπεδο μοντέλο αμοιβών. Λογικό, καθώς οι Πυραμιδιστές χρησιμοποίησαν ή καλυτέρα ‘’έκλεψαν’’ την ιδέα αυτή από το mlm για να πολλαπλασιάσουν πολύ πιο γρήγορα τα κέρδη από την απάτη τους.

  http://www.facebook.com/business4home

  Έτσι λοιπόν, μερικά χρόνια μετά ,για να καθαρίσει το τοπίο θεσπίστηκαν συγκεκριμένοι νόμοι:
  Παράνομη οικονομική πυραμίδα είναι ένα σχήμα που χρησιμοποιεί τον πολυεπιπεδο τρόπο αμοιβών,
  στο όποιο ΔΕΝ υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ & ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ, βάση του οποίου να γίνεται τζίρος και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για αμοιβές. Γίνεται ουσιαστικά ανταλλαγή χρημάτων.

  Σε αυτά τα σχήματα ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη και αξιοκρατία καθώς αυτοί που βρίσκονται σε ανωτέρα επίπεδα παίρνουν πάντα περισσότερα από αυτούς που βρίσκονται σε κατώτερα, δηλαδή δεν μπορεί ΠΟΤΕ ο down-line να ξεπεράσει τον up-line του.

  Αυτός είναι με συνοπτικές διαδικασίες και έννοιες ο ορισμός της Παράνομης Πυραμίδας.

  http://www.facebook.com/business4home >> http://business4home.weebly.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. simfono me ta sxolia tou parapanou kiriou an kai ta exo diabasi kai kapou allou alla den thimame pou
   oli theoroun piramida to mlm kai auto einai astio stin doulia tous ti kathimerini pou einai pragmatiki piramida den to blepoun to mlm enoxlei den pirazi opos sxoliasa kai pio pano den einai ola gia olous
   theoro oti ta kalitera kai piotikotera proionta toulaxiston apo tis perisoteres nomimes kai sobares eteries bgenoun stin agora meso tou mlm kai auto fenete xekathara otan prin apo 15 xronia den gnorize sxedon kanis tin aloi kai bgike stin agora ousiastika apo tis eteries mlm
   kai simera phgenis sto souper market kai sou leei oti kai to koloxarto exei aloi giati?
   giati xeroun oti kani kalo kai poulaei kai lene oti exei aloi
   simera exoume to ganoderma den to xeri sxedon kanis alla se 5 xronia oles h eteries tha lene oti ta proionta tous exoun ganoderma mesa
   to ean einai pio akriba ta proionta ego exo na po oti auto pezi analoga me tin piotita pou thelei kapoios na pari
   gia paradigma enas megalos oikos kalintikon ebgale tora stin agora kremes me ganoderma kai exei mia krema imeras peripou 300 euro otan h eteria pou sinergazome to exei to idio proion sto 1/10 tis timis ton 300 euro
   bebea mpori kapoios na paei kai sti laiki kai na pari mia krema kai me 10 euro tote mpori na pei kapoios oti mia eteria mlm einai akribi
   mia odontokrema me ganoderma 100% biologiki tha tin agoraso 6.60 ta 150ml sigoura sto souper market sta 100ml tha ti bri pio ftina OMOS ean xeris kapoies leptomeries gia to pos mporis na gnorizis pote mia odontokrema exei ximika mesa eimai sigouros oti den tha eperne xana odontokrema apo souper
   blepete oles h eteries exoun ton tropo poles fores na grafoun oti to proion pou pernoume exei ximika alla emeis den gnorizoume autes tis leptomeries opos ti xroma grami exei sti basi tis h odontokrema?
   ean einai prsini auto simeni oti einai biologiki xoris ximika ean oxi me basi to xroma einai kai to poso ximiko einai to proion pou agorazoume
   ARA PANTA GIA MENA (ektos elaxiston periptoseon) TA KALITERA SE PIOTITA PROIONTA KIKLOFOROUN MESO TOU MLM kai giauto akolouthoun meta kai h eteries tou klasikou emporiou me paromia proionta

   Διαγραφή
 46. Ανώνυμος30/11/12

  Γεια σας. Για την Αmway να πω τα εξής:
  1)Στην ιστοσελίδα της υπάρχουν οι τιμές των προϊόντων.
  2)Η δική μου εμπειρία είναι πολύ καλή γιατί δεν πιέστηκα να αγοράσω τίποτα (το έκανα αυτοβούλως), έχω άμέριστη υποστήριξη από την ομάδα μου, τα προϊόντα είναι πολύ καλά (όσα δοκίμασα με ικανοποίησαν απολύτως) , οι τιμές τους είναι καλύτερες από αυτές των προϊόντων του super-market αν συγκριθούν σε μεσοπρόθεσμη βάση.
  3)Δεν είδα καμία πλύση εγκεφάλου. Κάποιες μέθοδοι (πλάνο επιχειρηματικό λ.χ.) θυμίζουν Αμερική αλλά λειτουργούν ως οδηγοί' καθένας βάζει και την προσωπικότητά του στους τρόπους προσέγγισης και προώθησης των προϊόντων.
  4)Το κόστος εγγραφής είναι 37 ευρώ (προαιρετικά) και περιλαμβάνει τους οδηγούς των προϊόντων οι οποίοι είναι καλαίσθητοι και πολύ αναλυτικοί. Προαιρετική είναι κι η αγορά CD's και βιβλίων εν των οποίων τα μεν περιλαμβάνουν απλές και κατανοητές ομιλίες από επιτυχημένους συνεργάτες και τα δε είναι βιβλία management και ψυχολογίας , πολύ χρήσιμα κατά τη γνώμη μου.
  5)Μπορεί κανείς να αγοράσει είτε ως πελάτης είτε ως συνεργάτης. Στην πρώτη περίπτωση ο αγοραστής παίρνει από την ιστοσελίδα του συνεργάτη έναν κωδικό, παραγγέλλει τα προϊόντα και η εταιρεία του τα στέλνει στο σπίτι ' το κέρδος του συνεργάτη από τη συναλλαγή κατατίθεται στον τραπεζικό του λογαριασμό.Βεβαίως μπορεί ο συνεργάτης να αγοράσει τα προϊόντα και να τα πουλήσει σε πελάτες μη δηλώνοντας το κέρδος. Προσωπικώς συστήνω πάντα την πρώτη επιλογή στους πελάτες μου δλδ. τη νομιμότητα.
  6)Δυστυχώς υπάρχουν κι εκείνοι/εκείνες που είτε από βιασύνη να βγάλουν χρήματα είτε από επιφανειακή ενασχόληση με την εταιρεία και τα προϊόντα της χρησιμοποιούν λάθος τρόπους προσέγγισης υποψηφίων πελατών και συνεργατών με αποτέλεσμα αυτοί/αυτές να δυσανασχετούν δικαίως.
  7)Δεν είναι πυραμίδα. Ο κάθε συνεργάτης/η κάθε συνεργάτιδα αμείβεται αναλόγως με τη δουλειά που έχουν κάνει.Δεν παίρνει χρήματα που δεν δούλεψε αυτός/αυτή που φτιάχνει δίκτυο.
  8)Τα χρήματα της εγγραφής , των προϊότων που αγοράστηκαν κι από πελάτες κι από συνεργάτες έχουν Εγγύηση Επιστροφής 100%. Αν κάποιος δε θέλει να συνεχίσει , μέσα σε τρεις μήνες επιστρέφει ό,τι αγόρασε και παίρνει στο ακέραιο τα χράματά του.
  9)Θέλει τρέξιμο και αφιέρωση χρόνου η εργασία αυτή, ναι. Όμως κατά τη γνώμη μου αξίζει κι αν γίνεται σωστά το κάθε βήμα και χωρίς βιασύνη υπάρχει κέρδος.
  Σας ευχαριστώ πολύ, καλά να είστε όλοι κι όλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ2/12/12

  ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ - ΑΦΜ - ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ?

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΠΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΤΟ/ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

  ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ

  ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ
   ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ MLM ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
   ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΆ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 6000€ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
   ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ 20% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ 3% ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΠΟΝΟΥΣ 200€ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 154€ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ (6000€) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
   ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
   ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!
   ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ MLM ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
   ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ (ΜΟΝΟ ΣΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/12

   http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97-Worldventures/389187537836356

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/13

   na agiasei to stoma sou! ta eipes ola! apla kai opws einai

   Διαγραφή
  4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ6/3/13

   ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

   ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.

   ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΑΣ

   ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΙΕ (ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ) ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

   ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ
   Διαγραφή
 48. Ανώνυμος30/12/12

  Ευτυχώς εχω την δίκη μου δουλειά κ θα παλεύω για αυτή!είμαι ακόμα στην αρχή αλλά δεν είμαι στον αέρα !είμαι αρκετά έξυπνος για να πέσω σε τέτοια παγίδα δεν κατηγορώ τους υπόλοιπους απλά με την εξυπνάδα γέννιεσαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος3/1/13

  PAIDIA THA EPREPE NA NTREPESTE GIA OLH AYTH THN KRITHKH POU DEXETAI I KALUTERH ETAIREIA STO KOSMO ... EGW PROSWPIKA EXW XASEI KILA KAI VGAZW TO MHNA ARKETA XRHMATA ... EIMASTE NOMIMOI SE 88 XWRES MEXRI SHMERA KAI VOHTHOUNTAI DISEKATOMIRIA ANTRWPOI APO THN HERBALIFE... KRIMA SE AUTOUS POU KAKOXARAKTIRIZOUN KATI POU DEN EXOUN ZHSEI KAN AKOMA .. H ETAIREIA AUTH POTE DEN KATHISTERISE NA MAS PLHRWSEI KAI EMEIS DEN VGIKAME PARAEKSW NA KRINOUME TA DIKA SAS EPAGGELMATA GIATI AGAPAME TON ANTRWPO KAI PRAGMATIKA ALLAZOUME ZWES ANTRWPWN THN KATHE MERA ME THN AGAPH MAS POLOI PELATES APOFASIZOUN NA GINOUN KAI AYTOI SYNERGATES.. DEN EIMASTE PURAMIDA .. EMEIS VASIZOMASTE STHN DYKTHWSH KAI STO PATHHTIKO EISODIMA AUTO EINAI H HERBALIFE... DEN EINAI PURAMIDA NA MPOREI NA KERDIZEI APO SENA O APOPANW SOU KAI ESU APO TON APOKATW SOU.. AUTO EINAI DIKAIO... TO KRATOS EINAI PYRAMIDA KSIPNISTE ADERFIA ... KAI LUPAMAI POU PARAPLANEITE ANTRWPOUS KAI TOUS STEREITE THN EUKAIRIA NA DOULEPSOUN KAI OSOI PROKRINOMASTE PAME TAKSIDIA SE OLO TO KOSMO.... H DOULEIA MAS EINAI TIMIA ,KAI THEWRW OLOUS ESAS POU MILATE KAKOPROAIRETOUS .. EMEIS PALEUOUME GIA TA ONEIRA MAS K GIA ENA KALUTERO EISODHMA ... EYTIXWS POU H HERBALIFE EINAI GIA ANTRWPOUS ME ONEIRA KAI GIA ANTRWPOUS APALAGMENOUS APO MISOI KAI ANTIPATHEIES GI AUTO KAI DEN KANOUN OLOI GI AUTHN... OI UPOLOIPOI DEN MPOROUN NA DOULEPSOUN EDW ... GT OSOI MPIKAN KAI KOITAKSAN TIN TSEPH TOUS STHN HERBALIFE EVGALAN KAPOIA XRHMATA ... OSOI APO MAS AGAPAME KAI XARIZOUME XRONO APO TON PROSWPIKO MAS XRONO STO PELATH MPOROUME NA VGALOUME KAI VGAZOUME MIA PERIOUSIA!!! ALOI ME TA MARMARA XTIZOUN NEROXITES KAI ALLOI EKTISAN TON PARTHENWNA EIPE KAPOIOS APO THN ETAIREIA AMA EISAI PLOUSIOS STHN PSIXH SOU KAI KALOS ANTRWPOS THA ZHSEIS PLOUSIA AN EISAI MIZEROS THA PERITRHGIRIZESAI MIA ZWH APO THN MIZERIA SOU KAI DEN THA DWSEIS THN DUNATOTHTA STON EAYTO SOU NA DEI TIPOTA PARAPERA!!OSOI LOIPON EXETE ONEIRA EMPISTEUTEITE ME mairoulagr@hotmail.com kai facebook MarizakiPavlakoy ... elate na kanoume ta oneira mas pragmatikotita diki sas i epilogi!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ MLM ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ MLM ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΝ. ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΓΡΑΦΗ (DXN) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΩΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΩΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 140€ ΕΩΣ ΚΑΙ 3000€ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
  ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΑΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ MLM ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΜΙΑ MLM ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ DXN ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΑΡΧΗ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. exete akousei to track1 apo ta cd ths N21???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος19/1/13

  den eimaste piramida leei o enas
  den kanoume arpaxtes leei o allos
  den piezoume kanenan na agorasei leei i alli
  i kaliteri etairia sto kosmo o parallos!

  ax vre ellada trws ta paidia sou, oi kaliteroi epagelmaties, ta stelexi afta ta anipervlita pane xamena giati giname kaxipoptoi xwris logo kanena...

  ade paidia me to kalo kai sto epomeno money show!!! deixte tous ta kotera kai tripste ta tous sta moutra!ta labra sas myala den tha pane xamena!!!

  ela panagia mou, megaloi anthrwpoi,pali kala pou ektitheste apo monoi sas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος21/1/13

  I believe that is among the such a lot vital information for me.
  And i'm happy studying your article. But wanna observation on few basic issues, The web site style is great, the articles is truly nice : D. Just right activity, cheers
  My blog post ... Full Review

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος21/1/13

  Καλα ολα αυτα που λετε οι αμφισβητιες, αλλα λιγους (1,2 για την ακριβεια...) βλεπω να εχουν, οντως, δοκιμασει τι παιζει με αυτες τις εταιριες και να παραθετουν την αποψη τους. Κατοπιν προσωπικης εμπειριας δηλαδη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/1/13

   Ε δοκίμασε εσύ για εμάς και πες μας αφού πείστηκες με όλα όσα διάβασες. Εκτός αν την φοβάσαι την προσωπική εμπειρία. Ο τίτλος του άρθρου γράφει πυραμιδική ΑΠΑΤΗ. Αλήθεια πως βρέθηκες στο site? Μήπως γκούγκλαρες το όνομα της εταιρίας που σου πήρε τα μυαλά και ξενέρωσες?

   Διαγραφή
 55. Ανώνυμος22/1/13

  Το 1959 δυο φίλοι ο Rich Devos και ο Jay Van Andel, είχαν κάποιες σκέψεις για το τι μπορούσαν να κάνουν και σκέφτηκαν λοιπόν μια εντελώς απλή ιδέα. 'Όντας ήδη διανομείς της Nutrilite της πρώτης δικτυακής επιχείρησης στη γη, που ήταν και είναι εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών σκέφτηκαν να κάνουν το εξής απλό:

  "Αν εμείς καταφέρουμε και φτιάξουμε ένα πολύ καλό προϊόν, πάρα πολύ καλό, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, για πιο λόγο να το βάλουμε στο παραδοσιακό εμπόριο και να μην το δώσουμε άμεσα στον καταναλωτή και εφόσον ο καταναλωτής δημιουργήσει τζίρους με τη δυνατότητα που θα του παρέχουμε τότε τα χρήματα που θα έπαιρναν οι ενδιάμεσοι να τα βγάλει ο καταναλωτής..."

  Η ιδέα ήταν εξαιρετικά απλή, και αυτό που τότε ξεκίνησε σαν πείραμα στην ουσία καθιέρωσε έναν εναλλακτικό τρόπο εμπορίου. μια νέα βιομηχανία, αυτή του δικτυακού marketing στην οποία σήμερα που μιλάμε δραστηριοποιούνται εκατοντάδες εταιρίες, ακλουθώντας το παράδειγμα της Amway και ο τζίρος αυτού του κλάδου έχει ξεπεράσει αυτόν του παραδοσιακού εμπορίου.

  Οι δύο αυτοί φίλοι, οι ιδρυτές της Amway σήμερα που μιλάμε είναι ιδιοκτήτες των Orlando Magic, μιας πολύ διαφημισμένης, δημοφιλούς και ακριβής ομάδας του NBΑ(Αμερικάνικου επαγγελματικού μπάσκετ), μάλιστα το γήπεδο τους μέχρι πρόσφατα λεγόταν “Amway Arena”, και λέω "μέχρι πρόσφατα" γιατί πρόσφατα γκρεμίστηκε για να χτίσουν το καινούριο που λέγεται “Amway Center”(υπάρχουν μέχρι και βίντεο της κατεδάφισης στο youtube), είναι ιδιοκτήτες των Grand Plaza hotel, έχουν στην ιδιοκτησία τους έναν στόλο από Jet για να εξυπηρετούν πολυτελώς τους πολύ επιτυχημένους συνεργάτες τους, είναι ιδιοκτήτες ενός νησιού στην Καραιβική του "Peter Island", και φιγουράρουν στη λίστα των 100 πιο πλούσιων αμερικανών.

  Ο ένας εκ των 2 δε, ο Jay Van Andel, διετέλεσε πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου της Αμερικής, που σημαίνει ότι οι πολύ επιτυχημένοι έμποροι της Αμερικής των ψήφησαν πρόεδρο με ότι σημαίνει αυτό και επίσης διετέλεσε για 5 χρόνια μέλος του ανωτάτου συμβουλίου αυτού του οργανισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος22/1/13

  Η εταιρία που δημιούργησαν λοιπόν η Amway ηγείται στο χώρο του δικτυακού marketing και αυτό σημαίνει ότι πέρυσι(2012) έκανε 12,3 δις εκατομμύρια δολάρια τζίρο σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές της γης, σε περισσότερες από 30 διαφορετικές γλώσσες. Παράγει πάνω από 500 προϊόντα δικής της επωνυμίας, κορυφαίας ποιότητας, απασχολεί πάνω από 500 επιστήμονες προσωπικό σε 57 ερευνητικά κέντρα και πάνω από 20.000 υπαλλήλους ανά τον κόσμο. Κάνει 500.000 ποιοτικούς ελέγχους στη διάρκεια ενός χρόνου στα προϊόντα τους για να τεστάρει την κορυφαία ποιότητα και σήμερα είναι η 25 μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση της Αμερικής. Ενδεικτικά στη θέση 38 βρίσκονται τα ξενοδοχεία Hilton.

  Παράλληλα σε συνεργασία με τη Unisef έχει βοηθήσει 8 εκατομμύρια παιδιά διεθνώς.
  Σεβόμενη, την ιδιαιτερότητα του καταναλωτή τολμάει και παρέχει 100% εγγύηση ικανοποίησης σε όλα της τα προϊόντα και με αυτή της την κίνηση επηρεάζει και αλλάζει το διεθνές εμπόριο δείχνοντας απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή.

  Τι εννοώ λέγοντας ότι "επηρεάζει και αλλάζει το διεθνές εμπόριο: Για σκεφτείτε τα τελευταία 15 χρόνια, μήπως έχετε παρατηρήσει ότι πάρα πολλές εταιρίες, είτε λέγονται Super Markets, είτε λέγονται τράπεζες είτε αεροπορικές εταιρίες, είτε λέγονται βενζινάδικα, έχουν θεσπίσει κάποιο σύστημα πόντων που προσπαθούν να ανταμείψουν με κάποιες κάρτες τον καταναλωτή;
  Αυτά που η Amway εδώ και 54 χρόνια έχει καθιερώσει, τώρα αρχίζουν να προσπαθούν κάποιες εταιρίες να τα κάνουν, βέβαια δεν μπορούν στα μεγέθη που το κάνει η Amway, αλλά επηρεάζει θετικά το διεθνές εμπόριο προς όφελος του καταναλωτή.

  Επίσης κάθε 15 του μήνα πληρώνει. Στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε 15 του μήνα και μάλιστα δεν έχει αργήσει ούτε μια ημέρα ποτέ, σε περίπτωση που είναι αργία ή 15 του μήνα θα σε πληρώσει πριν και είναι ένας από τους λόγους που ο μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός οργανισμός "Moodys" έχει αξιολογήσει και έχει δώσει στην Amway πιστοληπτική ικανότητα "ΑΑΑ+". Οι περισσότερες χώρες δεν έχουν τόσο υψηλό δείκτη, η Wikipedia αναφέρει και εξηγεί τους βαθμούς και τον τρόπο αξιολόγησης, αλλά δεν αναφέρει ότι υπάρχει τέτοια κλίμακα και όμως αξιολογεί την Amway με ΑΑΑ+.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος22/1/13

  Τα γενικά κοινά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Amway είναι τα εξής:

  1. Φιλικά προς το περιβάλλον.
  2. Πολλά είναι συμπυκνωμένα με αποτέλεσμα το κόστος ανά χρήση να είναι αρκετά συμφέρον.
  3. Είναι οικονομικά.
  4. Είναι συνεχώς βελτιούμενα. Yπάρχουν 57 κέντρα ερευνών με 450 ερευνητές σε 500.000 δοκιμές ποιοτικών ελέγχων από 650 ελεγκτές ποιότητας.
  5. Είναι πρωτοποριακά διαθέτει πάνω από 700 πιστοποιημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 500 εκκρεμότητα ως αποτέλεσμα της προσπάθειας περισσότερων από 500 επιστημόνων να αναπτύσσουν ποιοτικά προϊόντα.6. Είναι εγγυημένα σε περίπτωση μη ικανοποίησης, κάτι που δεν συνηθίζεται στην αγορά.
  7. Έρχονται σπίτι μας, άρα γλιτώνουμε κόπο και χρόνο.
  8. Οι τιμές δεν ακολουθούν τις αυξομειώσεις της αγοράς.
  9. Δημιουργούν τις προϋποθέσεις δημιουργίας εισοδήματος, μέσο της δικτύωσης ή της μεταπώλησης.

  Οι λόγοι που τα προϊόντα της Amway βραβεύτηκαν από τους διεθνής οργανισμούς είναι οι εξής:

  1. Έχουν βιοδιασπώμενα συστατικά
  2. Δεν περιέχουν φωσφορικά άλατα. Έτσι δεν συνεισφέρουν στο πρόβλημα του ευτροφισμού που είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της μεσογείου. Ο ευτροφισμός δημιουργείται όταν συμβαίνει υπέρμετρη αύξηση της συγκέντρωσης θρεπτικών στοιχείων, που προκαλείται από τον εμπλουτισμό των νερών, με απορροές θρεπτικών στοιχείων, νιτρικά και φωσφορικά ιόντα από λιπάσματα και απορρυπαντικά. Τα βακτήρια και τα άλγη γίνονται τόσα πολλά που σχηματίζουν φιλμ-κρούστα στις υδατικές επιφάνειες προκαλώντας έτσι σκίαση στα νερά κάτω από την επιφάνεια του νερού. Χωρίς φως τα φύκια και τα βακτήρια θανατώνονται προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ποσότητα τροφής σε άλλα βακτήρια που συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Καθώς ο αριθμός των βακτηρίων αυξάνεται η κατανάλωση οξυγόνου μεγαλώνει δραματικά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οξυγόνο για τα ψάρια. Τα ψάρια είναι οι πρώτοι οργανισμοί που πεθαίνουν, ενώ ακολουθούν και τα βακτήρια δημιουργώντας έτσι ένα νεκρό οικοσύστημα.
  3. Δεν υπάρχουν χλωροφθοράνθρακες, που συνδέονται με το πρόβλημα της τρύπας του όζοντος
  4. Οι ποσότητες πτητικών οργανικών ενώσεων υπακούν στα πιο αυστηρά όρια και έτσι δεν συμβάλουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση
  5. Έχουν ιδιόκτητες φάρμες που καλλιεργούνται πολλά απαραίτητα φυτά για την παραγωγή των προϊόντων της χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. Ελέγχουν δηλαδή όλη τη παραγωγική διαδικασία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο.
  6. Έχουν συμπυκνωμένα απόβλητα και έτσι δίνεται λύση όχι μόνο στην ποιότητα αλλά και στην ποσότητα των αποβλήτων.
  7. Γίνεται εκτεταμένη ανακύκλωση πλαστικού, χαρτιού και άλλων αποβλήτων
  8. Το πλαστικό που χρησιμοποιείται στα περισσότερα μπουκάλια είναι πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, δηλαδή το ίδιο που χρησιμοποιείται ακόμα και στις συσκευασίες γάλατος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/3/13

   πόσο μα πόσο ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ μπορεί να είσαι για να πιστεύεις ότι το ιταλικό λάδι της amway που σου το πασάρει 20Ε το κιλό είναι καλλίτερο και ποιοτικότερο από το ελληνικός που έχει 4??? ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/13

   Το "καλύτερο" και το "χειρότερο" ειναι σχετικά αγαπητέ...όπως υπάρχουν 10+ μάρκες σε κάθε αγαθό, έτσι υπάρχει και το λάδι που πουλάει η Amway. Δεν σε βλέπω να παραπονιέσαι για τίποτε άλλο, το λάδι της Amway σε πείραξε...Επιπλέον καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις καθόλου αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία.

   Διαγραφή
 58. Ανώνυμος22/1/13

  Για τους λόγους αυτούς η διεθνής κοινότητα τίμησε επανειλημμένως την Amway δίνοντας της μια σειρά βραβείων:

  1989-Βραβείο επίτευξης του περιβαλλοντικού προγράμματος του οργανισμού ηνωμένων εθνών(ΟΗΕ)

  1991-Βραβείο προστασίας της άγριας πανίδας, από τον αντίστοιχο εθνικό σύνδεσμο των ηνωμένων πολιτειών

  1992-Διαβολικό μετάλλιο από τον εκπολιτιστικό, μορφωτικό και επιστημονικό οργανισμό των ηνωμένων εθνών(ΟΗΕ). Επίσης, ανακηρύχθηκε “ανακυκλωτής της χρονιάς” από τον σύνδεσμο ανακύκλωσης του Michigan. Τέλος, κατέκτησε το βραβείο Hon Roll, του συνδέσμου εθνικής περιβαλλοντικής ανάπτυξης.

  1993-Τιμητικό βραβείο οργανισμού United Earth

  1996-Χρυσό μετάλλιο περιβαλλοντικής επιτροπής EPA(environmental protection agency), φορέας παγκοσμίως αποδεκτός στους επιστημονικούς κλάδους.

  1997-Βραβείο μείωσης της ρύπανσης από την EPA(environmental protection agency). Επίσης βραβείο “πράσινου πλανήτη” από το σύνδεσμο Rain Forest Alliance, γιατί φύτεψε πάνω από 100.000.000(εκατό εκατομμύρια) δενδρύλια σε όλη τη γη.

  2005-Βραβείο για τις διεθνής κοινωνικές υπηρεσίες από το κέντρο για εταιρική πολιτική United States Chamber Of Commerce.

  2008-Η συνεισφορά της Amway στην καμπάνια της UNICEF έφτασε τα 70.000.000(εβδομήντα εκατομμύρια) δολάρια ενώ ήδη οι υπάλληλοι αλλά και οι ιδιοκτήτες επιχείρησης Amway είχαν προσφέρει πάνω από 1.000.000(ένα εκατομμύριο) ώρες εθελοντισμού.

  Τέλος, αναρωτηθείτε:

  1. Αν δεν ήταν υψηλή η ποιότητα στα προϊόντα της, θα πρότεινε η ίδια η εταιρία πειράματα στον καθένα μας, προκειμένου να διαπιστώσουμε μόνοι μας την αποτελεσματικότητα;
  2. Θα έδινε εγγύηση ικανοποίησης αν δεν ήταν σίγουρη για το προϊόν;
  3. Θα είχε επιβιώσει πάνω από 5 δεκαετίες, χωρίς διαφήμιση;

  Δεν είναι δυνατόν να κάνει τζίρο πάνω από 12.000.000.000(δώδεκα δις εκατομμύρια) δολάρια όπως έκλεισε το 2012, να έχει συνεχή και σταθερή ανάπτυξη κάθε χρόνο περίπου 25% τα τελευταία 11 χρόνια, 50% εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, χωρίς να διαφημίζεται παρά μόνον αν έχει υψηλή ποιότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/3/13

   εχεις δίκιο σε όλα... αν εσύ μετά απ΄αυτό δώσεις 20Ε το κιλό για να αγοράσεις ιταλικό ελαιόλαδο, τότε αγόρι μου είσαι άξιος της μοίρας σου... αν το κάνεις, ευγε... η amway κατάφερε να αποδείξει ότι είσαι βλάκας..

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/13

   Η Amway φίλε μου έχει πάνω από 500 προιόντα που όλοι μας έχουμε στα σπίτια μας...Αν από όλη αυτή τη γκάμα σε χαλάει το λάδι, πάρε τα 499 και άστο αυτό το ένα...πάλι κερδισμένος θα βγεις.

   Διαγραφή
 59. Ανώνυμος31/1/13

  Παιδιά, εγω τη πάτησα με την "επιχειρηματική ευκαιρία" της Herbalife, εσκασα συνολικα πανω απο 1500 ευρω για 2 διημερα, για προιοντα, για το πακετο κλπ κλπ, μονο και μονο για να μου μεινουν στο ραφι τα περισσοτερα! Σου τα λενε τοσο μα τοσο ωραιοποιημενα και ειδικα το γεγονος οτι ενα ατομο εμπιστοσυνης με εβαλε μεσα σε αυτο, συνεβαλε στο να γινω μελος της εταιριας, και παρολο που το σκεφτηκα παρα πολυ καλα και ειχα διαβασει ολα αυτα περι απατης, αποφασισα να το ρισκαρω. Αλλά μετα ηρθε η πραγματικοτητα, οι φιλοι σου σε ρωτανε "που εμπλεξες",τα προιοντα πωλουνται με τα χιλια ζορια, ενω εσυ μετανιωνεις την ωρα και τη στιγμη που χαραμισες τοσα λεφτα!
  Απο προσωπικη εμπειρια, λοιπον, εχω να πω οτι το θεμα της πολιτικης της εταιριας μπαζει απο παντου, και πραγματικά ολοι ή εστω οι περισσότεροι εκει μέσα είναι σαν zombies. Anyway, αυτο που παραδεχομαι ειναι οτι τα προιοντα κανουν δουλεια. Εχασα 17 κιλα σε λιγους μηνες και συνεχιζω.
  Συμπερασματικά, χαιρομαι που γνωρισα την εταιρια γτ πραγματικα με βοηθησε στον ελεγχο βαρους, αλλα σκυλομετανιωσα που ασχοληθηκα εστω και λιγο με το μαρκετινγκ ως part time.
  Ωστώσο, ατομα που γνωριζω που εχουν ασχοληθει σοβαρα με αυτο και ειναι ικανοι στο να προωθουν προιοντα και να φερνουν κι αλλους στην εταιρια, εχουν βγαλει λεφτα.
  Αν λοιπον καποιος ειναι φοβερα δικτυωμενος, εχει ταλεντο στο μαρκετινγκ και μπλα μπλα μπλα, δν ειναι κακο να δοκιμασει. Εγω δεν το'χω τελικα, οποτε τη πατησα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ανώνυμος2/2/13

  Απορώ με τον τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων...πήγε και τα έσκασε για να πάρει stock....που ζεις....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Όσο για το: "Αν λοιπον καποιος ειναι φοβερα δικτυωμενος, εχει ταλεντο στο μαρκετινγκ και μπλα μπλα μπλα, δν ειναι κακο να δοκιμασει", δεν ισχύει με την καμία...στατιστικά ένας μέσος άνθρωπος-όχι ιδιαίτερα κοινωνικός-έχει ένα κύκλο γνωστών περίπου 200 άτομα...

  Εγώ σου λέω 50!....Αυτοί οι 50, με τη σειρά τους, δεν θα ξέρουν στη ξεφτίλα άλλους 50;;;;;

  Άρα έχεις μια λίστα ανθρώπων με δυναμική 50*50= 2500 ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!

  Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να κάνει οικονομία σπίτι του;

  Γιατί το δικτυακό marketing αυτό κάνει εξ'ορισμού...ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ τους μεσάζοντες και κατα συνέπεια μειώνει το κόστος των προιόντων...

  Υ.Γ. Δεν είμαι συνεργάτης της Herbalife.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ανώνυμος7/2/13

  Στη συγκεκριμενη εταιρια, στοκ παιρνεις για να συμπληρωσεις τους αντιστοιχους ποντους ετσι ωστε να εχεις μεγαλυτερη εκπτωση στα προιοντα. Σε αυτο το τρυπακι σε βαζουν.
  Οσο για τους γνωστους...Κανεις δεν φαινεται να εχει τη διαθεση, οχι μονο να αγορασει προιοντα -εκτος αν εχει πραγματικο θεμα βαρους- ποσο μαλλον να σου βρει και πελατες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανώνυμος9/2/13

  Καταρχήν μπράβο στους καινούργιους που αποφάσισαν να ψαχτούν.
  Όταν πρωτοβγήκε η ιδέα του Φραντσάηζ, όλοι πέσαν πάνω, ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει, θα κορεστεί κλπ.
  Το ίδιο έγινε ύστερα για το δικτυακό μάρκετινγκ. Έγινε μάλιστα ένα δικαστήριο για την Amway και το κέρδισε, κι έκτοτε τέθηκαν κάποια κριτήρια για το αν θα είναι νόμιμη μία εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ ή αν θα αποτελεί pyramid scheme (πυραμιδική απάτη). Ένα από τα κριτήρια ήταν το να μπορεί κάποιος που είναι και 20 επίπεδα πιό κάτω, αν το θελήσει και εργαστεί επαγγελματικά να βγάλει περισσότερα από τους από πάνω του.
  Υπάρχουν διεθνείς οργανισμοί μάλιστα που κρίνουν αν μιά εταιρεία είναι έγκυρη όπως η Multilevel Marketing International Association (MLMIA). Ερευνήστε αν είναι εγκεκριμένη η εταιρεία που θέλετε να ασχοληθείτε.
  Πυραμίδες εμφανίζονται όντως κάθε τόσο και εξαφανίζονται σε λίγα το πολύ χρόνια. Το Zeek Rewards για παράδειγμα που είχε πέρσι τη μεγαλύτερη έκρηξη ανάπτυξης παγκοσμίως, μέσα σ' ένα χρόνο έκλεισε γιατί κρίθηκε παράνομο.
  Γενικά τα χρήματα και αμοιβές πρέπει να προκύπτουν από διακίνηση προϊόντων ή υπηρεσιών κι όχι από τα χρήματα εγγραφών. ΠΡΟΣΟΧΗ!
  Για παράδειγμα: Σε θεωρητικό επίπεδο που επέρχετο κορεσμός(στην πράξη δεν μπορεί να γίνει), αν μιά εταιρεία έβγαζε τα χρήματά αμοιβών από τις νέες εγγραφές, σημαίνει ότι οι τελευταίοι που μπήκανε και που είναι και οι περισσότεροι, είναι τα κορόιδα που έδωσαν λεφτά με 0 κέρδος.
  Σε μιά σοβαρή επιχείρηση όπως πχ η Amway, ακόμα και οι τελευταίοι, με έναν κωδικό των 36,6€ θα είχαν τη δυνατότητα να αγοράζουν σε χονδρική υψηλής ποιότητας προϊόντα. Απλώς δεν θα ήταν πλέον ευκαιρία γι' αυτούς να αναπτύξουν δίκτυο. Ζημιωμένοι δεν θα ήταν όμως.
  Για αποφάσεις του δικού σας μέλλοντος, ερευνήστε το μόνοι σας και μην αφήνεστε στην γνώμη του κάθε πικραμένου. Αναζητήστε γνώση κι όχι γνώμη. Ψάξτε σε έγκυρες πηγές όπως το παγκοσμίου φήμης Forbes, να δείτε τι λένε για το Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ. Ή ακόμα και του Wikipedia. Ποιανού η γνώμη βαραίνει περισσότερο;
  Μπορεί ο κάθε ξερόλλας να λέει ότι θέλει, αλλά δεν είναι αυτός που αύριο θα έρθει να πληρώσει τους λογαριασμούς σας και τα έξοδα των παιδιών σας.
  Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι το μέλλον του εμπορίου και πολλοί Κολοσσοί αξιοπιστίας το έχουν χαρακτηρίσει ως τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Μπορεί να κάνει για σας, μπορεί και να μην κάνει, ερευνήστε το. Αν ψάχνετε κάτι εύκολο που θα ξυπνήσετε πλούσιοι, ξεχάστε το. Έχει δουλειά. Δεν θα γράψετε 20 ανθρώπους, θα κάθεστε και θα είστε πλούσιοι. Η ιδέα είναι: πολλοί να κάνουμε από λίγο ώστε αθροιστικά να προκαλέσουμε μεγάλους τζίρους.
  Όσοι σας προσεγγίζουν ή σας προσέγγισαν, δεν είναι υπάλληλοι της εταιρείας. Δεν είναι καν αντιπρόσωποι. Είναι ανεξάρτητοι επιχειρηματίας, που πολλοί απ' αυτούς φυσικά χωρίς γνώση επιδεξιοτήτων με τους ανθρώπους, έχουν πρήξει @@. Κι αν πάτε να τους δείτε μετά από λίγο καιρό, εννοείται τα 'χουν παρατήσει γιατί δεν έρχονται αποτελέσματα έτσι.
  Αν θέλει να εργαστεί κάποιος με επαγγελματισμό, σίγουρα θα είναι καλό να μάθει κάποια καινούργια πράγματα, γιατί είναι κάτι καινούργιο. Το ρίσκο και το κεφάλαιο όμως (ακόμα και της εκπαίδευσης) δεν είναι αστείο. Σοβαροί επιχειρηματίες βλέπουν την ιδέα καχύποπτα γιατί δεν πιστεύουν ότι ένα τόσο μικρό κεφάλαιο(ακόμα και των σεμιναρίων και της εκπαίδευσης) θα ήταν ικανό να τους βοηθήσει να φτιάξουν μιά επιχείρηση. Στο παραδοσιακό εμπόριο τα κεφάλαια είναι απαγορευτικά. Ακόμα και μιά καφετέρια πόσο καιρό θα σου πάρει να κάνεις απόσβεση του κεφαλαίου;
  Δείτε το σοβαρά. Χωρίς προκαταλήψεις αλλά και χωρίς τρελούς ενθουσιασμούς (τύπου "θα γίνουμε πλούσιοι", του χρόνου θα έχεις BMW κλπ). Ερευνήστε το για τον εαυτό σας, και κατόπιν πάρτε αποφάσεις και τηρήστε τες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Ανώνυμος12/2/13

  Καλησπερα παιδια! Διαβασα τα περισοτερα ποστ και να σας πω και την δικη μου ιστορια....Ειμαι γυμναστης και ιδιοκτητης μιας πολυ μεγαλης επιχειρησης(με κοστος κατασκευης ανω του 1 εκκατομυριου ευρω. Σιγουρα τα χρηματα αν και εχουν περασει 14 χρονια δεν τα εχω κανει αποσβεση.Ειδικα μετα το 2009 αρχισαν τα παγια εξοδα να ειναι περισοτερα απο τα κερδη.Πριν περιπου ενα χρονο γνωρισα εντελως τυχαια μια εταιρεια την ORGANO GOLD δεν ηξερα πως δουλευει το mlm αν και 38 ετων δεν ετυχε να με προσεγγισει καποιος. Δεν θελω να πω τα θετικα της εταιρειας που ασχολουμε αλλα ξερετε κατι η επιτυχια και η αποτυχια σε καθε ειδος επιχειρησης εξαρταται αποκλειστικα απο ΕΜΑΣ.Το οτι η δικη μου επιχειρηση δεν τραβηξε οσο υπολογιζα στην αρχη,το φταιξιμο ειναι δικο μου. Το οτι δεν βγαζει καποιος χρηματα απο το mlm ειναι καθαρα δικη του ευθυνη.Θα σας πω την διαφορα τωρα των επιχειρησεων μου. Με την κλασικη επιχειρηση κυριολεκτικα δεν ειχα προσωπικο χρονο,υπηρχαν χρονιες που δεν πηγα ουτε ΣΚ ...Ειναι πολυ εξυπνο να πολλαπλασιαζεις τον χρονο εργασιας με συνεργατες που δουλευουν σαν να εισαι εσυ...ετσι κερδιζεις παρα πολυ χρονο για να κανεις την ζωη σου συμφωνα με τις επιθυμιες σου και οχι με την δουλεια.Ειναι πολυ σημαντικο και δεν ειναι η μονη διαφορα που εχω παρατηρησει. Το μεγαλο στοιχημα το εβαλα με τον εαυτο μου και φυσικα θελω να το κερδισω.Πιστεψα απο την πρωτη στιγμη στην συγκεκριμενη εταιρεια και αυτη μου απεδειξε ως τωρα οτι καλως εκανα.Επειδη εχω ακουσει πολλα για αλλες εταιρειες χωρις να εχω ασχοληθει ξερω πως ολες εχουν φοβερα προιοντα αλλα ο τροπος αμοιβης ειναι δυσκολος και πολυ δυσκολα ο Ελληνας που δεν εχει υπομονη καθολου ωστε να βγαλει καποια χρηματα. Για ενα μονο λυπαμαι οτι ετσι ευκολα βγαζουμε συμπερασματα χωρις να εχουμε καποια εμπεριστατωμενη αποψη. Και στο τελος θα πω το εξης επειδη η καλυτερη ανταμοιβη ακομα και απο τα χρηματα ειναι η ηθικη θα χαρω πολυ να σας μεταβιβασω τις εμπειριες μου απο την μεχρι τωρα ενασχοληση μου και να σας βοηθησω να παρετε την σωστη αποφαση.Μπορειτε να μου στειλετε τα μηνυματα σας patzos4@hotmail.gr Φιλικα Πανος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ανώνυμος18/2/13

  Το σχόλιο γενικεύει τα πάντα και μιλάει για πυραμίδα, ή διαφορετικά αεροπλανάκι. Για όσους έχουν σπουδάσει οικονομικά έχουν διδαχθεί την θεωρία της πυραμίδας που πράγματι είναι απάτη. Πυραμίδα λοιπόν είναι όταν όταν εγγράφονται νέα μέλη καταβάλοντας συνδρομή και αυτός που τους έγραψε λαμβάνει προμήθεια από το ποσό της εγγραφής. Δέν γνωρίζω τί γίνεται με όλες τις εταιρίες που αναφέρονται στο άρθρο αλλά αυτή στην οποία αναφέρομαι δέν ισχύουν τα πιό πάνω και αυτό γιατί.
  1. Μπορείς να εγγραφείς σαν καταναλωτής και απλά να αγοράζεις μόνος σου τα προιόντα μέσω διαδικτύου και αυτός που σε εγραψε, δίνοντας σου ένα κωδικό, να παίρνει κάποια προμήθεια. Αλλά και το super market, ή όποιος άλλος πουλάει για κέρδος δεν δουλεύει?
  Επίσης για τα χρήματα που έδωσες πήρες προιόν, δέν πλήρωσες για αέρα. Άν δεν σε ικανοποιεί το προιόν η εταιρία δίνει εγγύηση ικανοποίησης που σου δίνει τη δυνατότητα νε επιστρέψεις μέσα σε ορισμένο χρόνο άδεια τη συσκευασία και να σου επιστρέψει τα χρήματα που έδωσες.
  Είναι επιλογή σου άν θα αγοράσεις αυτό το προιόν ή θα αγοράσεις άλλο αντίστοιχο απο το ράφι του super market. Στην πρώτη περίπτωση επίσης σου παραδίδουν το προιόν στο σπίτι με courier χωρίς έξτρα χρέωση.
  2. Αν εγγραφείς σαν ανεξάρτητος επιχειρηματίας για να εγγράψεις και άλλους με την ίδια ιδιότητα μπορείς να αγοράζεις τα προιόντα σου σε τιμή χονδρικής, καθώς και οι άλλοι. Κατά την εγγραφή σου σαν επιχειρηματίας η εταιρία που διακινεί τα προιόντα σου στέλνει έντυπο και άλλο υλικό που χρειάζεσαι για την άσκηση της δραστηριότητας χρεώνοντας σε με € 30 χωρίς αυτός που σε έγραψε να λαμβάνει καμία προμήθεια για αυτό το ποσό. Πού είναι λοιπόν το αεροπλανάκι?
  Για την ιδιοκατανάλωση των προιόντων λαμβάνεις έκπτωση που σου αποδίδεται κάθε μήνα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσεις, ή με δίγραμμη επιταγή. Τέλος όλες οι προμήθειες αποδίδονται με παραστατικά του ΚΒΣ και δηλώνονται στην εφορία. Συνεπώς αυτός που έγραψε το άρθρο το έκανε χωρίς να γνωρίζει πολλά απο αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Προτείνω όποιος θέλει να εμπλακεί με αυτό τον τρόπο της πώλησης να ελέγξει αυτά που πρέπει πριν πάρει την απόφαση. Ο έλεγχος είναι και εύκολος και εφικτός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/2/13

   Συμφωνώ απόλυτα. Ο κόσμος αρέσκεται σε σκανδαλολογία και μεταφορά αυτών που άκουσε χωρίς να ελέγχει την ορθότητα τους.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/13

   Kala simfonise esy me ton eafto sou. Yeah!

   Διαγραφή
 65. Ανώνυμος19/2/13

  Καλημέρα σε όλους...Καλό θα ήταν πριν κάποιος εκφέρει την άποψη του να γνωρίζει τι λέει και να έχει επίσημα στοιχεία στα χέρια του όχι αερολογίες....Το αν η ΗΕRBALIFE λειτουργεί σαν αεροπλανάκι ,σπιτάκι,πυραμίδα κτλ....αυτό αφήστε το να το ξέρουμε εμείς που το κάνουμε πράξη....μέχρι πριν 2 χρόνια ήμουνα υπάλληλος και ποτέ μου τα εισοδήματα μου δεν είχαν ξεπεράσει τα εισοδήματα των "απο πάνω μου" ...με κοστολογούσαν λοιπόν για 560 ευρώ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ το 8ωρο τότε..γιατι τώρα γνωρίζω είναι λιγότερα χωρίς να έχω καμία προοπτική και όνειρα....Δεν θα σχολιάσω το ποιά είναι απάτη λοιπόν και ποιός κοροιδευει ποιόν...Απο τότε που μπήκα στην HERBALIFE η ζωή μου έχει αλλάξει σε όλους τους τομείς..Τα προιόντα είναι μακράν τα καλύτερα παγκοσμίως και ΕΓΩ μιλάω με επίσημα στοιχεία..συγκεκριμένα είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένα τα καλύτερα.. αλλά μια δοκιμή πείθει απο μόνη της...Η HERBALIFE ΚΑΤΈΧΕΙ ΤΟ 33% του μεριδίου αγοράς στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ,αν μπορεί να το συλλάβει ο εγκέφαλος σας. Τα προιόντα μας χρησιμοποιούνται απο περισσότερες απο 100 ομάδες και αθλητές ανά τον κόσμο...κτλ...αν μπορεί να το συλλάβει ο εγκέφαλος σας.Στο ΕΠΙΣΗΜΟ site θα δείτε περισσότερα.Όσο αφορά το οικονομικό επίπεδο έχω ξεπεράσει κατά πολύ τον "απο πάνω μου" και όχι μόνο...τώρα το συμπέρασμα αν είναι πυραμίδα η όχι σκεφτείτε το λίγο καλύτερα εσείς που τα ξέρετε όλα ....Τα εισοδήματα μου μήνα με το μήνα αυξάνονται όπως επίσης και η προοπτική για μια καλύτερη ζωή...δεν με κοστολογεί κανένας παρά μόνο ο ίδιος μου ο εαυτός.Δεν περιμένω να κατανοήσετε αυτά που λέω γιατί υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων ..οι άνθρωποι της δράσης(αυτοί που πιστεύουν οτι τα πάντα είναι δυνατά ..και κανουν πράξεις) και οι ανθρωποι-εκτιμητές (εκείνοι που αμφιβάλλουν γι'αυτό και πάντα βρίσκουν δικαιολογίες)...Η σημερινή εποχή μας δίνει ευκαιρίες λοιπόν.....καποιοι τις εκμεταλλεύονται και κάποιοι τις αφήνουν και περνάνε βρίσκοντας ΦΤΗΝΕΣ δικαιολογίες..σταματήστε να είστε δέκτες αρνητικών δηλώσεων και αφήστε τον εγκέφαλο σας να ξυπνήσει....μας εχουν κάνει ΖΩΑ....για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο πρεπει να κάνετε και κάτι διαφορετικό...ΕΠΙΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ..Ο καλύτερός τρόπος να αποδείξεις αυτό που λές είναι να το κάνεις πραξή...Πριν γραφτώ στην HERBALIFE κάθισα και διάβασα όλα αυτά ...αν τα είχα πιστέψει ακόμα υπάλληλος θα ήμουνα...ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...γι αυτό σαν λαός είμαστε στην εποχή του ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ. ΞΥΠΝΉΣΤΕ ! ! ! ( Είμαι 25 χρόνών και δουλεύω απ τα 15 και έχω όνειρα...ποτέ το επίπεδο της καθημερινότητας μου δεν ήταν καλύτερο....).Η μόνη διαφορά που έχουμε είναι οτι πιστευω στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου,έχοντας στα χέρια μου το καλύτερο προιόν παγκοσμίως ,βοηθάω ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους και αυτό που κάνω δεν το λεω δουλειά αλλά λειτούργημα...και αυτό με πληρώνει όσο μου αξίζει..Δεν είναι για όλους αυτή η δουλειά όμως...είναι για ανθρώπους που έχουν όνειρα και εσείς που έχετε άποψη και όχι όνειρα τουλάχιστον μην τα στερείτε απ τους άλλους. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/2/13

   Τι λειτούργημα κάνεις ρε φίλε? Βοηθάς τον κόσμο να κάνει δίαιτα? Όντως εσύ πρέπει να έκανες το όνειρο σου πραγματικότητα...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/13

   ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ,ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ..ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ...ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/13

   Καλά μην μου πεις κιόλας ότι παραιτήθηκες από τη δουλειά σου για να μπεις στην Herbalife!!!

   Δικαίωμα σου να δουλεύεις τον εαυτό σου - και όχι για τον εαυτό σου όπως λες.

   Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να δουλεύεις τον κόσμο που πάνω στην απελπισία του να βρει δουλειά πέφτει θύμα σου και μετά ακούει ότι δεν το πίστεψε αρκετά,δεν είναι της δράσης, δεν έχει όνειρα ή ότι είναι γεννημένος για υπάλληλος. 5-10 τέτοιους το μήνα και το "βγάζεις το ψωμί σου" ε? Αυτό εννοείς λειτούργημα?

   Μακάρι να μην ζήσω ποτέ την επιτυχία που λες ότι ζεις - δεν την ζεις και το ξέρεις.

   Να ναι καλά η κρίση, τα παραπανίσια κιλά φεύγουν από μόνα τους, δεν την έχουμε ανάγκη την κάθε Herbalife.

   Ανάγκη για εργασία - πραγματική όμως - υπάρχει, προκειμένου να πληρωθούν ενοίκια, λογαριασμοί, φαγητά και βενζίνες και αν τα έβγαζε κανείς αυτά από τέτοιες δουλειές δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα σχόλια και οι προειδοποιήσεις για τις απάτες σας.


   Διαγραφή
 66. Ανώνυμος19/2/13

  Προτείνω όλοι αυτοί που καταγγέλουν οτι όλες οι εταιρίες διαδικτυακού μαρκετινγκ είναι παράνομες πυραμίδες να το στοιχειοθετήσουν και να κάνουν επίσημη καταγγελία στίς αρχές αντί να συζητάμε συνέχεια την περίπτωση με την κότα και το αυγό. Έτσι θα προστατευθούν και όλοι που με βάση την αρχή της πυραμίδας είναι θύματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Ανώνυμος19/2/13

  Η Ελλάδα είναι γεμάτη ξερόλες και για αυτό είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Οι περισσότεροι έχουν κάρτα διαρκείας για τίς ειδήσεις των οκτώ και κατόπιν τις λύσεις για κάθε θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ανώνυμος20/2/13

  ΤΟ ΟΛΟ ΨΗΣΤΗΡΙ/ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ "ΠΡΟΪΟΝΤΑ" ΤΟΥΣ

  ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ΤΗΝ "ΙΔΕΑ" Ή ΤΟ ¨ΟΝΕΙΡΟ" ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

  ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ,10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.9 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΜΙΛΑΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΡΟΩΘΗΣΩ'' ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ:KAMIA ETAIΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΛΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ.ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩς ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ''ΠΑΙΡΝΕΙ'' ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ.ΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ''ΠΥΡΑΜΙΔΑ'' ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/13

   Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το είδος διανομής, ούτε πρόκειται να ασχοληθώ, αλλά μου αρέσει να γνωρίζω τί συμβαίνει στο εμπόριο και έτσι το έχω ψάξει. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δέν υπάρχει κάτι ύποπτο (τουλάχιστον για τις δύο εταιρίες που το έψαξα)αλλά όποιος έχει κάτι χειροποιαστό ας το καταγγείλει. Συνήθως αυτοί που το καταγγέλουν είναι άνθρωποι που δεν σκέφτονται, δέν ψάχνονται και θέλουν να εργάζονται με εξαρτημένη εργασία με μισθό πείνας και να διαμαρτύρονται για το πολιτικό σύστημα. Δικαίωμα τους και καλή τύχη.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13

   Φίλε μπράβο που απάντησες στον εαυτό σου... πες και άλλες μαλακίες για να εκτεθείς ακόμα περισσότερο... επειδή εγώ είμαι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ εδώ και 18 χρόνια, σε ενημερώνω για τα εξής:
   1. Υποχρέωση τήρησης νόμιμων βιβλίων και παραστατικών
   2. Εγγραφή στα οικεία νομαρχιακά μητρώα των α.ε.
   3. ΔΗμοσίευση εταιρείας στο ΦΕΚ (ανάλογα με τη νομική της μορφή)
   4. Υποχρέωση πιστοποίησης των προϊόντων από τις Ελληνικές η Ευρωπαϊκές αρχές και πιστοποιήσεις και ΟΧΙ τις αμερικάνικες.. αν ένα προϊόν που διατίθεται στην Ελλάδα δεν έχει τις ελληνικές και ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ελέγχεται ποινικά
   5. Φορολόγηση των εσόδων στη χώρα προέλευσης ΜΟΝΟ αν υπάρχει ειδική διακρατική συμφωνία με τη χώρα υποδοχής (Ελλάδα) και με την Κίνα ΔΕΝ υπάρχει...
   6. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του πωλητή (των στρατολογημένων δηλαδή) για ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ προϊόντος από το πρώην Υπ. Εμπορίου και νυν ΥΠ. Ανάπτυξης.. αυτό που κάνετε όλοι σας λέγεται σύμφωνα με το Νόμο ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ και χρειάζεται ειδική άδεια, αλλιώς όλοι το κάνετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ...

   Κούνα λίγο το κεφάλι σου λοιπόν και μίλα σε κανέναν άσχετο για νομιμότητα... όχι σε ειδικούς..

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/13

   Σε ποιες πολυεθνικές είσαι δικηγόρος φίλε μου;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/13

   σε εκείνες που εσυ δεν έχει δει ποτέ στη ζωή σου... ασχετε.. κάνεις και πνεύμα..

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/3/13

   Μήπως πληρώνεσαι και με χρήματα που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου; (ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ)....

   Δεν κάνω καθόλου πνεύμα, μια απλή ερώτηση έκανα, μην ρωτάτε μόνο οι ψαγμένοι-αρνητικοί, να απαντάτε κιόλας που και που...

   Διαγραφή
 70. Ανώνυμος24/2/13

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΌΓΟ ΕΤΕΡΙΕΣ...Ο ΚΆΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΈΧΕΙ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΘΟΣ Η ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΎΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΟΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ...ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ AMWAY ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΚΑΝΟΠΙΟΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ(44ΕΥΡΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΟΣΕ!!! ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΆΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!! ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/3/13

   μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά να έχεις άποψη.. απατεώνα..

   Διαγραφή
 71. Λαμπρινη 2028/2/13

  Παιδια εγω ενα πραγμα θα πω ευχαριστω την herbalife που με εκανε να χασω πολλα κιλα και να εχω την υγεια μου. Και αν δεν ειχε τους αντιπρωσοπους της εγω θα ημουν ακομη παχυσαρκη και με προβληματα υγείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/3/13

   όταν σε λίγα χρόνια βγάλεις καρκίνο από όλα αυτά τα σκευάσματα τότε να σε δω τι θα λες... βλαμμένη... έχουν άραγε άδεια από τον ΕΟΦ όλες αυτές οι μαλακίες? ή μήπως βαφτίζοντάς τα "σκευάσματα" την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι??? αλλά γυναίκα δεν είσαι, καλά να πάθεις.. τόσο μυαλό διαθέτεις..

   Διαγραφή
 72. Ανώνυμος1/3/13

  Μην το κουράζετε. Μπείτε στον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων (eseap.org.gr), δείτε τις 5 εταιρίες που είναι εγκεκριμένες, δείτε τι είναι η πυραμίδα στο αντίστοιχο άρθρο και τι να προσέξετε και αν θέλετε να μάθετε πληροφορίες για οποιαδήποτε "εταιρία" κυκλοφορεί και σας προσέγγισε, κάντε ένα τηλέφωνο και ρωτήστε.
  Έλεος με την καραμέλα της πυραμίδας παντού. Σαν κάτι θεούσες με παρωπίδες κάνετε μερικοί μερικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ανώνυμος1/3/13

  "Γνωρίζατε ότι η "Colgate-Palmolive" και η Gillette προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσο του δικτυακού μάρκετινγκ; Το ίδιο και η Prudential(ασφαλιστική εταιρία), η Shaklee, η Mary Kay και η μεγαλύτερη εταιρία πλαστικών οικιακών σκευών Tupperware, η IBM, η Mobil Oil και πολλές ακόμη."

  Από το βιβλίο "Η Μεγαλύτερη Ευκαιρία Στην Ιστορία Του Κόσμου" του John Kalench, εκδόσεις Θέσις.

  Εντελώς πληροφοριακά, η νούμερο 1 επωνυμία σε πωλήσεις συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και μετάλλων, στον κόσμο είναι η εταιρία Nutrilite. Η ιδιοκτησία της Nutrilite πέρασε στην εταιρία Amway το 1994, ενώ η διαδικασία είχε ξεκινήσει από το 1972, με την αγορά μεγάλου μεριδίου των μετοχών της. Η Nutrilite το 2012 "έκλεισε" με το 46% του συνολικού τζίρου της Amway(11,3 δις δολάρια). Αυτό σημαίνει πως 5,2 δις δολάρια τζίρος πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από τα 200 προϊόντα Nutrilite. Στην Ελλάδα η Amway εισάγει ελάχιστα προϊόντα Nutrilite, πράγμα το οποίο αναμένεται να αλλάξει με το "άνοιγμα" των φαρμακείων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/3/13

   τι λες ρε μαλακοπιτουρο γαμω το αδειο σου μθαλο

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/13

   Τι λέω;

   Διαγραφή
 74. Ανώνυμος6/3/13

  ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που υποστηριζετε διακαώς εδώ μέσα όλες αυτές τις παπαροεταιρείες του κώλου ΄τυπου Amway, Herbalife και το τελευταίο φρούτο την Organo Gold είστε εντελώς μα εντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ και φυσικά ό,τι γράφετε είναι ανεδαφικό και χωρίς καμμία απόδειξη.. λέτε όλοι ότι βγάζετε λεφτά, είστε ευχαριστημένοι και άλλες τέτοιες παπαριές ενώ είναι γνωστό ότι ΟΛΟΙ σας έχετε εναν μαλάκα που σας πρήζει τα @@ κάθε 2 ώρες για να κάνετε πωλήσεις μπας και πάρετε ενα 100ρικο το μηνα (και πολλά λέω)... ξέρουμε πως δουλεύουν αυτές οι δήθεν "εταιρείες"... υπάρχουν 100 μεγαλοκαρχαρίες παγκοσμίως που νέμονται τον κόπο των υπολοίπων 100.000 "στρατιωτών" τους και μόνο αυτοί οι 100 βγάζουν λεφτά τις πλάτες των από κάτω τους.. ευγε, ωραία εταιρεία έχετε διαλέξει.. όσοι φίλοι ή γνωστοί μου μπήκαν στο τρυπάκι αυτό, τους διέγραψα πλέον από τη ζωή μου... γίνονται αφόρητοι, πιεστικοί, σε θυμούνται ξαφνικά μετά από χρόνια και σου πρήζουν τον έρωτα στα τηλέφωνα για να σε πείσουν για ένα μαγικό προϊόν, π.χ. έναν καφέ με γανομαλακίες μέσα που και καλά θεραπεύει μέχρι και τον καρκίνο του πέους!!!! ΕΛΕΟΣ... να δώσω 600€ για 100 φακελλάκια καφέ, για μαλάκες ψάχνετε??? σου βγάζουν ΟΛΑ τα άλλα προϊόντα άχρηστα και επιβλαβή, μέχρι και απώλεια στύσης προκαλεί ο κοινός καφές, και ΜΟΝΟ το δικό τους προϊόν σε θεραπεύει και σου χαρίζει ευεξία.. σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι.. coffee parties και άλλες ηλιθιότητες... ΟΛΟΙ όσοι υποστηρίζετε τέτοιες παπαριές κατά βάθος έχετε χοντρό πρόβλημα γιατί σας πιέζει και καλά ένας ανώτερος της ομάδας σας να γίνετε σαν και αυτόν... σας γεμίζουν με ΨΕΥΤΙΚΕΣ υποσχέσεις για μια τρυφηλή ζωή ΧΩΡΙΣ να δουελευετε... ΠΟΣΟ αληθές και ΠΟΣΟ ηθικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο??? Κουνήστε το κεφάλι σας λίγο... να μπω δηλαδή, να σκάσω 1.500Ε για το μεγάλο πακέτο και άμα γράψω άλλους 4 μαλάκες κάτω από μένα θα εισπράττω μια ζωή και θα κάθομαι... μπράβο σας, ωραίες αρχές έχετε από τα σπίτια σας, να πληρώνεστε για να κάθεστε!!! και μόνο που τα πιστεύετε είστε ΗΛΙΘΙΟΙ... σας έχουν κάνει ψυχολογικό πόλεμο και αντί να βγείτε να τους πλακώσετε στα μπουκέτα κάθεστε και τους υποστηρίζετε... λέτε όλοι τα ΙΔΙΑ, όλα τα σχόλια σας είναι copy paste, το πιθανότερο να τα γράφετε μόνο 1-2 άτομα.. είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία επειδή νομίζετε ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορείτε με BMW και θα μένετε σε βίλα στο Long Island... τόσο ΖΩΑ ειστε... άντε διαβάστε κανέναν Αριστοτέλη και κανέναν Πλάτωνα που θέλετε με ΜΗΔΕΝΙΚΑ προσόντα να γίνετε πλούσιοι.. ΠΟΥ είναι οι πιστοποιήσεις των προϊόντων? οι άδειες από τον ΕΟΦ? Η άδεια μεταπώλησης από το Υπ. Ανάπτυξης που ΟΦΕΙΛΕΤΕ να έχετε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/3/13

   http://www.eseap.org.gr/site/_gr/members/index.htm

   Άλλος ένας πονεμένος άνεργος βγήκε να πει τον πόνο του επειδή πιάστηκε μαλάκας ή κάποιοι φίλοι του και μάλλον έχει αρχίσει να μένει μόνος του "όσοι φίλοι ή γνωστοί μου μπήκαν στο τρυπάκι αυτό, τους διέγραψα πλέον από τη ζωή μου"...

   Δεν φταις αποκλυστικα εσυ φιλε...αν αυτό σε κάνει να αιστάνεσαι καλύτερα...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13

   πες μας εσυ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ποσα σου δωσανε για να υποστηριζεις του απατεωνες εδω μεσα και ασε τις παπαριες... βλακα.. που εχεις και αποψη... εγω ρε ζωον εχω 3 πτυχια και βγαζω 2.500Ε το μηνα ΝΟΜΙΜΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ για αυτα.. εσυ τι κανεις?? σε εχει στρατολογησει ενας αλλος απατεωνας και μαζι εξαπατατε τον κοσμο... σας μαθαμε.. λες και δεν θα αποκαλύπτονταν οι απάτες σας... ΟΥΣΤ..

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/13

   μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά μίλα...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/13

   ζοριστικες σουρουκλεμε που σου την ειπε ο απο πανω και το γυρισες στη γραμματικη και στο συντακτικο? εγω ποσα ορθογραφικα εχω?

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/13

   ο σουρουκλεμές του σουρουκλεμέΟΣ???

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/3/13

   σαν καποιους ετυμολογους που οταν τους ζοριζουν με επιχειρηματα απαντουν................... 'αντε γαμησου' . φιλε αν εχει και εδω κανα λαθακι μη ντραπεις....

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/3/13

   γιατί να σου δώσω τέτοια ευχή??? εξάλλου εσύ ηδονίζεσαι με άλλους τρόπους: ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ τον κόσμο... ΜΟΚΟ τώρα, σε βούλωσα...

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/3/13

   Πάρε φόρα και κλάσε μας...

   Διαγραφή
 75. Ανώνυμος6/3/13

  εγώ προσωπικά έχω 3 άτομα του (πρώην) στενού φιλικού μου περιβάλλοντος που εδώ και κάτι μήνες ασχολούνται με την απατη που ακούει στο όνομα organo gold... ο ένας εξ αυτών είναι ξάδερφός μου... είχαμε να μιλήσουμε 2 χρόνια, αγνοούσαμε ο ένας την ύπάρξη του άλλου... ξαφνικά λοιπόν μου στέλνει ένα μνμ στο facebook και κανονίζουμε καφέ... πάω και εγώ ο μαλάκας πρώτα στο γραφείο του μπαμπά του, όπου χωρίς πολλά πολλά με καθίζουν κάτω να δω ένα dvd με όλες αυτές τις παπαριές της παπαροεταιρείας... εγώ έπεσα από τα σύννεφα.. μέσα σε μισή ώρα με είχαν μετατρέψει από συγγενή/φίλο σε υποψήφιο ΠΕΛΑΤΗ.. η σχέση άλλαξε άμεσα.. προσπαθούσαν και οι 2 (θείος και ξάδερφος) να με πείσουν ότι αν μπω στο club θα αλλάξει η ζωή μου, θα ζω μέσα στη χλιδή και την άνεση, θα ξοδεύω εκατομμύρια σε ταξίδια και συγκεντρώσεις, θα αλλάζω κάθε μέρα κοστούμι, θα έχω σπίτι στη Νέα Υόρκη και θα κυκλοφορώ με Καγιέν.. επειδή το έχω ξαναδεί το έργο με την Herbalife παλαιότερα, κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη.. τους απέφυγα πολύ διακριτικά και από τότε (Ιούλιος 2012) μου έχουν κάνει τ @@ τσουρέκια κάθε λίγο και λιγάκι για να συνεργαστώ μαζί τους, τηλέφωνα, μηνύματα, emails, facebook, skype, msn, twitter... δεν ξέρω τί να κάνω.. πλεόν τους ΛΥΠΑΜΑΙ... με αυτή την τακτική έχουν χάσει από δίπλα τους όλους τους συγγενείς και φίλους τους... όπου σταθούν και βρεθούν μιλάνε για το δήθεν θαύμα της Organo Gold, ότι και καλά αυτός ο καφές θα σε κάνει να ζήσεις 150 χρόνια..

  έχω χάσει πάσα ιδέα πλεόν... είναι τόσο ενοχλητικοί που δεν ξέρω τί να κάνω.. το ίδιο και με μια κολλητή φίλη της κοπέλας μου, που νομίζει ότι έχει γίνει CEO της εταιρείας... δεν έχει να φάει και το παίζει επιχειρηματίας με μηδενικές γνώσεις για την αγορά... μα είμαστε καλα? έτσι γίνονται οι επιχειρηματίες? επιχείρηση σημαίνει επένδυση, και επένδυση σημαίνει χώνω κεφάλαιο στηνα αγορά λαμβάνοντας και το σχετικό ρίσκο.. αγοράζοντας έναν πανάκριβο καφέ καθε λίγο και λιγάκι δεν λέγεσαι επιχειρηματίας αλλά ΗΛΙΘΙΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ανώνυμος6/3/13

  http://www.amway.gr/Home/Kitchenware?table=catalog_category_products&page=2

  κοιτάξτε εδώ.... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος για να δώσει 1.500€ για 5 κατσαρόλες και 350€ για 4 μαχαίρια???? ελεος... δηλαδή κόβουν διαφορετικά την ντομάτα από ένα μαχαίρι των 5€????

  σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/3/13

   Ρώτα έναν ΣΕΦ να σου πει...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/13

   τότε το προιόν αυτό απευθύνεται μόνο στο 0.005% του πληθυσμού που είναι ΣΕΦ... ΠΟΙΟ το νόημα ύπαρξής του λοιπόν, ΠΟΙΟ το νόημα της ευρείας κυκλοφορίας του?? ΓΙΑΤΙ πρέπει και καλά ένας δήθεν ειδήμων να με πείσει να δώσω ένα σκασμό λεφτά για ένα πρακτικά ΑΧΡΗΣΤΟ προϊόν???

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/13

   Ένα μαχαίρι των 5€ δεν κόβει τη ντομάτα, την κάνει σούπα, πελτέ....ούτε είναι σφυρήλατο...επίσης τα συμβατικά μαγειρικά σκεύη, δεν σου επιτρέπουν να μαγειρέψεις χωρίς νερό(ή λίγο/ελάχιστο) ή λάδι ώστε να βράζουν τα φαγητά στους χυμούς τους...δεν έχουν 3 ή περισσότερες στρώσεις μετάλλου...δεν κατανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα σε όλο το σκεύος(και στα τοιχώματα), ούτε κλείνουν αεροστεγώς(χωρίς να είναι χύτρες ταχύτητος) τέλος πάντων...από τη στιγμή που δεν ξέρεις πιο απλά πράγματα πως να καταλάβεις και αυτά...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/13

   "τότε το προιόν αυτό απευθύνεται μόνο στο 0.005% ΠΟΙΟ το νόημα της ευρείας κυκλοφορίας του??"

   Πω πω, είσαι ΤΟΣΟ ηλίθιος; Που την είδες ρε ΗΛΙΘΙΕ την ευρεία κυκλοφορία του;
   Καλά πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να είσαι; Πραγματικά...δεν έχεις τι να πεις και λες ότι πίπα σου κατέβει στο κεφάλι....ποια είναι για σένα η ευρεία κυκλοφορία; Αν δηλαδή το έβλεπες στα ράφια όλων των Super Market τι είδους κυκλοφορία θα ήταν; Οι Ferrari, δηλαδή που απευθύνεται στο 0,001% των ανθρώπων που έχουν τα χρήματα να τις αγοράσουν(χωρίς δάνειο) δεν θα έπρεπε να υπάρχουν;; Η μήπως μόνο όσοι έχουν τα λεφτά για να τις αγοράσουν μπορούν να τις οδηγήσουν;

   Πω πω, πραγματικά απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου και σου απαντάω...

   " ΓΙΑΤΙ πρέπει και καλά ένας δήθεν ειδήμων να με πείσει να δώσω ένα σκασμό λεφτά για ένα πρακτικά ΑΧΡΗΣΤΟ προϊόν???"

   Κανένας ειδήμον δεν πρόκειτε να ασχοληθεί για να σε πείσει να αγοράσεις κάτι το οποίο "δεν σου χρειάζεται" Η για να το θέσω πιο σωστά ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ...

   Διαγραφή
 77. Ανώνυμος6/3/13

  http://www.amway.gr/product/3963,%CE%ADxtra-%CF%80arth%CE%ADno-%CE%B5lai%CF%8Clado-amway-da-carapelli

  εδώ κοιτάξτε... ΠΟΣΟ ηλίθιος μπορεί να είναι ο κόσμος τελικά.. 20€ το κιλό το ιταλικό λάδι??? είμαστε καλά??? υπάρχει καλλίτερο λάδι από της Ελλάδας??? (του Κολυμβαρίου και της Λακωνίας βγαίνει πρώτο παγκοσμίως εδω και χρόνια)... θα πάει κάποιος να δωσει 20Ε το κιλό για λάδι ΙΤαλίας τη στιγμή που με 4Ε το κιλό παίρνει το καλλίτερο λάδι από την Ελλάδα??? μα για πόσο μαλάκες μας περνάνε τελικα???

  και πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΨΕΥΤΗΣ μπορεί να είναι κάποιος για να προωθεί το συγκεκριμένο προϊόν??? ΕΛΕΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/13

   Απατεώνας: το πρόσωπο που ξεγελάει κι εξαπατά συστηματικά τους άλλους για δικό του όφελος, με το να εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη, την καλή διάθεση ή την αφέλειά τους.

   Ψεύτης: αυτός που λέει ψέματα, που ψεύδεται, λέει πράγματα που εν γνώση του δεν ισχύουν για προσωπικό του όφελος. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν ψέματα για να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους τους.

   Στη συγκεκριμένη περιπτωσή δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, διότι κανείς δεν αποκρύπτει ότι υπάρχουν πολύ φθινότερα αλλά και ακριβότερα λάδια. Το προιόν αυτό είναι ποιότητας ΑΑΑ+ και τέλος αν δεν αρέσει στον καταναλωτή για οποιονδήποτε λόγο, έχει το δικαίωμα άνεφ όρων να το επιστρέψει και να πάρει τα χρήματα του πίσω ή οτιδήποτε άλλο σε διάστημα 90 ημερών.

   Αυτά δεν είναι χαρακτηριστικά ψεύτη και απατεώνα, οι άνθρωποι αυτοί χάνονται και κρύβονται αφού "κάνουν τη δουλειά τους".

   Επιπλέον, όπως διάβασα και κάπου παραπάνω, η εν λόγο εταιρία εκτός του ότι είναι η νούμερο ένα σε όλο τον κόσμο, έχει περισσότερα από 500 προιόντα...πάρε τα υπόλοιπα και άσε το λάδι...

   Διαγραφή
 78. Ανώνυμος6/3/13

  Εγώ δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά όσοι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ αρνητικοί είστε ΤΟΣΟ σίγουροι για το δικτυακό μάρκετινγκ και βάζετε ΟΛΕΣ τις εταιρίες σε ένα σάκο, προσπαθήστε να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε μερικά πράγματα πριν μιλήσετε...

  Παγκοσμίως η βιομηχανία των άμεσων πωλήσεων έχει ξεπεράσει τα 153 δις δολάρια, από 91 εκ. διανομέων, πωλητών και δικτυωτών....

  Άμεσες πωλήσεις ==== ΟΧΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ(διαφήμιση, λιανέμποροί, χονδρέμποροι, κλπ)

  Έχουμε και λέμε λοιπόν: P&G: 485+++ δις δολάρια τζίρος το 2012, Unilever: 45+++ δις δολάρια παγκοσμίως(δείτε μερικά από τα προιόντα που χρησιμοποιείτε ή και τρώτε και παίρνετε από το super market και που πάνε τα λεφτά που δίνουμε ΟΛΟΙ μας ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ)

  Έχουμε λοιπον τους ΓΙΓΑΝΤΕΣ του παραδοσιακού εμπορίου, οι οποίοι πληρώνουν μερικούς ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ με κοστούμια...οι οποίοι ως επάγγελμα για να ταίσουν τις οικογένειες τους, έχουν να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον ανταγωνισμό από τρυπούλες του νόμου κλπ...

  Οι άνθρωποι+εταιρίες αυτές λοιπόν, που μας πουλάνε και μας αγοράζουν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι, εδώ και 50+ χρόνια, δεν έχουν καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ και έρχεστε εσείς οι σπουδαγμένοι του ΞΑΠΛΩΠΟΥΛΟΥ University, να μας ανοίξετε τα μάτια...

  Ποιοι είναι πιο μαλάκες λοιπόν....εκείνοι που κάνουν τη δουλειά τους ήσυχα ΧΩΡΙΣ αποτέλεσμα ΑΛΛΑ πληρώνονται ή εσείς που τρώτε τα άντερα σας χωρίς αποτέλεσμα και παίρνετε τα Π*****Α μου;;;

  Λέω εγώ τώρα...τροφή για σκέψη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/3/13

   Ωραία, μας το είπες το ποίημα σου... εύγε.. δεν πείθεις κανέναν όμως μεγάλε.. όλα αυτά τα δις που αναφέρεις είναι λογιστικά και ΔΕΝ τα έχεις δει ποτέ σου... σου τα δώσανε σε ένα χαρτί οι από πάνω σου και δεν έχεις ιδέα από εμπόριο, ανταγωνισμό, νόμους της αγοράς και κυρίως ΝΟΜΟΥΣ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13

   Μόνο οι τυφλοί δεν δέχονται ότι ο ουρανός είναι μπλέ...
   Τα γεγονότα είναι γεγονότα, είτε θες, είτε δεν θες, είτε μπορείς, είτε δεν μπορείς να τα δεις, καταλάβεις, δεχτείς...
   Διανύουμε την 6η δεκαετία του δικτυακού μάρκετινγκ...
   50+ χρόνια επιβίωσε, μεγάλωσε και γιγαντώθηκε χωρίς εσένα...
   Δεν θα σκάσει κανείς επειδή εσύ και άλλοι 2-3 είστε αρνητικοί...
   Και εσείς παίζετε το δικό σας ρόλο...φροντίστε λοιπόν να είστε "καλοί".

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/13

   τελικα εσεις που τα υποστηριζετε ειστε εντελως βλαμμενοι.. λετε το ΙΔΙΟ ποιημα, τα ΙΔΙΑ δηθεν στοιχεια, τις ΙΔΙΕΣ δηθεν χρονολογιες, τα ΙΔΙΑ δηθεν δις δολλαρια, τα ΙΔΙΑ δηθεν επιχειρηματα και συνηθως με το ΙΔΙΟ λεξιλόγιο και συντακτικό.. μα καλα για πόσο μαλάκες μας περνάτε τελικά???

   αρκεί κάποιος να δει όλα τα σχόλια παραπάνω... πρέπει να είναι αμεα για να μην καταλάβει ότι τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θετικά σχόλια προέρχονται από 1-2 ανθρώπους που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία υπερασπιζόμενοι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ... ενώ αντίθετα, τα άπειρα αρνητικά σχόλια είναι από διαφορετικό πρόσωπο το καθένα... αυτό λέει πολλά...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/13

   Τον αράπη και αν τον πλένεις....

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/13

   για να το λες τον εχεις δοκιμασει τον αραπη ε?

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/3/13

   ΠΟΛΛΕΣ φορές! Δεν φαντάζεσαι! Έχει μια ψωλή ΝΑ! Το καταευχαριστήθηκα! Εσύ τι έχεις στο βρακάκι σου, πόσες φορές και πόσους έχεις πάρει αγάπη μου;

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/13

   "όλα αυτά τα δις που αναφέρεις είναι λογιστικά και ΔΕΝ τα έχεις δει ποτέ σου... σου τα δώσανε σε ένα χαρτί οι από πάνω σου"

   Και τα δις που πληρώνεις σε φόρους και χαράτσια δεν τα έχεις δει ποτέ σου, λογιστικά είναι και παρόλα αυτά τα πληρώνεις! Τι θες να μας πεις ρε μεγάλε!;

   Διαγραφή
 79. Ανώνυμος6/3/13

  ελα μωρε ολοι τα ιδια λενε..."να πιστεψεις στον εαυτο σου", "υπαρχουν 2 ειδων ανθρωποι: αυτοι που ρισκαρουν και κερδιζουν και αυτοι που μενουν στασιμοι", "το σύστημα δουλεύει, πρέπει να μπεις για να το πιστεψεις" και άλλες τέτοιες μαλακίες που όλοι διαρκώς επαναλαμβάνουν χωρίς να παρουσιάζουν κανένα μα κανένα συγκεκριμένο στοιχείο... μου θυμίζει αυτή τη διαφήμιση στον ΑΝΤ1 με τον καφέ που αδυνατίζει για την οποία έχει ήδη παρέμβει ο Εισαγγελέας... πλεόν, ό,τι και να λέτε, δεν πείθετε κανέναν.. αυτή είναι η αλήθεια και την ξέρετε και εσείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Ανώνυμος6/3/13

  "πες μας εσυ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ποσα σου δωσανε για να υποστηριζεις του απατεωνες εδω μεσα και ασε τις παπαριες... βλακα.. που εχεις και αποψη... εγω ρε ζωον εχω 3 πτυχια και βγαζω 2.500Ε το μηνα ΝΟΜΙΜΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ για αυτα.. εσυ τι κανεις?? σε εχει στρατολογησει ενας αλλος απατεωνας και μαζι εξαπατατε τον κοσμο... σας μαθαμε.. λες και δεν θα αποκαλύπτονταν οι απάτες σας... ΟΥΣΤ.."

  Εγώ φίλε τελείωσα μόνο τη νομική, εδώ και 17 χρόνια είμαι δικτυωτής και μόνο με ένα πτυχίο βγάζω περίπου 4.000€ το μήνα, νόμιμα και φορολογούμαι, δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψω για κανέναν άλλο παρά μόνο για τον εαυτό μου...
  Το πιο σπουδαίο όμως δεν είναι το πόσα χρήματα κατάφερα να βγάλω εγώ, αλλά ότι βοήθησα άλλους να βγάλουν περισσότερα από εμένα...αυτό είναι κάτι που κατά πάσα πιθανοτητα δεν θα ζήσεις ποτέ...

  Επιπλέον έχω εξασφαλίσει όχι μόνο την οικονομική αλλά και τη χρονική μου ελευθερία...εσύ τι κάνεις κάθε μήνα για να πάρεις τα 2.500€; Μπορεί σε 17 χρόνια να μην έγινα πλούσιος, έγινα όμως ανεξάρτητος-ελεύθερος να ζήσω και να ορίζω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ...δεν με ξυπνάει κανένα ξυπνητήρι τα πρωινά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/3/13

   μα καλά είσαι σοβαρός??? προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτές οι εταιρείες είναι νόμιμες??? αυτές κινούνται μεταξύ ημινομιμότητας και παρανομίας και το ξέρουν όλοι... άνοιξε τα στραβά σου να δεις πόσες καταγγελίες υπάρχουνε. λες ότι έχεις τελειώσει και τη νομική.. άδεια μεταπώλησης έχεις? εγκρίσεις και άδειες από το υπ. εμπορίου??

   δες εδω βλάκα και μετά μίλα για νομιμότητα:

   http://happylifeaffiliates.blogspot.gr/2012/03/organogold.html


   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13

   Φίλτατε, ποτέ μου δεν είχα την ανάγκη, ούτε προσπάθησα και ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να πείσω κανέναν...ΠΟΤΕ δεν είπα ότι απο τις 3.000 και πλέον εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία του δικτυακού μάρκετινγκ, ΟΛΕΣ είναι νόμιμες...

   Η αλήθεια είναι πικρή...9/10 εταιρίες είναι παράνομες...για αυτό το λόγο υπάρχει τόση μαυρίλα και αντίστοιχη αντιμετώπιση...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/13

   για τις αδεις μεταπωλησης, εγκρισεις ΕΟΦ κλπ γιατί δε λες τπτ?

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/13

   Τι θες να πω;

   Διαγραφή
 81. Ανώνυμος6/3/13

  σε πιστέψαμε... είπες και εσύ το ποιηματάκι σου που τόσο καλά σε έχουν μάθει να λες... το ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι δεν βγάζεις τόσα όχι το μήνα, αλλά ούτε το χρόνο, οπότε πείσε πρώτα τον εαυτό σου και ασε τους αλλους.. το μοντελο "καθομαι, μαλακιζομαι, παιρνω τηλεφωνα, πινω καφεδες και κοροιδευω κοσμο και απλα εισπραττω" δεν πείθει και είναι ανήθικο.. αμοιβή σημαίνει εργασία, όχι καθισιό.. την επομένη φορά όμως άλλαξε ποίημα, γιατί όσα μας είπες τα λένε και μερικοί από πάνω και όπως βλέπεις δεν πείθουν κανέναν.. τα 9 στα 10 σχόλια είναι αρνητικά.. και ξέρω πολύ καλά τι λέω γιατί έχω μπει σε τέτοιου είδους διαδικασίες και τις είδα εκ των έσω... οπότε τα ευχολόγια και το κήρυγμα αλλού γιατί δε σε παίρνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/3/13

   Φίλε μου, έχω 17 χρόνια καριέρας στο χώρο...ποτέ δεν εχω ισχυριστεί ότι μπορεί κάποιος να "κάθεται, να μαλακίζεται και να πληρώνεται"...
   θέλει δουλειά και έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να στήσω την επιχείρηση μου και να φτάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι, κανένας ποτέ δε μου χάρισε τίποτα...
   το τι είδες εκ των έσω μόνο εσύ το ξέρεις, δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτό που κάνω εγώ, αλλά πες μας με ποια εταιρία συνεργάστηκες, ποια ήταν η γραμμή αναδοχής σου, τι σου υποσχέθηκαν, τι αντιμετώπισες κλπ, ώστε να βγαίνει κάτι από τη συζήτηση.

   Όσο για τα αρνητικά σχόλια, έχω να πω το εξής...αν πας σε ένα νοσοκομείο 9 στους 10 θα είναι άρρωστοι, αν πας σε φυλακές 9 στους 10 θα είναι κρατούμενοι, αν πας σε ένα δικαστήριο 9 στους 10 θα βρίσκονται εκεί για κάποια υπόθεση...καταλαβαίνεις τι εννοώ; Σε ένα blog με τίτλο "η ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΑΠΑΤΗ (Amway / Herbalife κλπ)", τι περιμένεις να δεις; Πλειοψηφία θετικών σχολίων; Θα με τρελάνεις;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/13

   Ονομα - Επωνυμο - Εταιρία - Θέση???Μην ντρέπεσαι!!!

   Άσε τις παπάτζες ρε φιλαράκι που έχεις και 17 χρόνια καρίερας(!) τρομάρα σου.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/13

   ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

   ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ¨ΔΙΚΤΥΩΤΗΣ¨? ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑΣ?

   ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΕΡΓΑΣΙΑΣ"¨ΣΟΥ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?
   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/13

   Μήπως θες και ΑΦΜ, διεύθυνση, φορολογική δήλωση, αριθμό ταυτότητας;

   Εσύ γιατί δε μας λες "Ονομα - Επωνυμο - Εταιρία - Θέση"; Τι ντρέπεσαι;;;

   Όταν ρωτάς κάποια πράγματα τον άλλο, καλό θα είναι να είσαι σε θέση να απαντήσεις και για τη δική σου σκούφια!

   "Έχω μια επιχείρηση στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου"...

   Το τι έιναι ο "δικτυωτής", είναι μεγάλη συζήτηση και προτιμώ να αφήνω τους συνεργάτες μου να δίνουν ο καθέ ένας τον δικό του ορισμό όπως το καταλαβαίνουν και το βιώνουν οι ίδιοι....

   Δεν χρειάζεται να δουλεύεις σκλάβος σε μια δουλειά για να σηκώνεσαι το πρωί... μπορείς να δουλεύεις και στη δική σου δουλειά, να κάνεις γυμναστική ή καποιο hobby, να πας για ψώνια ή τα παιδιά στο σχολείο, κάποιον ηλικιωμένο από την οικογένεια στο νοσοκομείο, να διαβάζεις για την επικαιρότητα, πέραν του να κοιμάσαι...

   Το αντικείμενο της εργασίας μου είναι η συμβούλευση δικτυωτών(από τις προσωπικές μου ομάδες στο δίκτυο μου) και η βοήθεια μου στην ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης... ως εκ τούτου έχω αρκετά ραντεβού στη διάρκεια της ημέρας... το όλο νόημα της υπόθεσης είναι ότι εγώ ορίζω το αν και πόσα ραντεβού θα έχω κάθε μέρα/εβδομάδα/μήνα και παρόλα αυτά το εισόδημα μου δεν επηρεάζεται(αρνητικά)...
   17 χρόνια τώρα ρωτάω κάθε υποψήφιο συνεργάτη και μη κάποια καλύτερη δουλειά και παρόλο που στην άρχη πριν αναπτυχθώ έβρισκαν 1000+2 ιδέες να κάνω, πλέον κανένας δεν έχει να προτείνει κάτι καλύτερο... αντίθετα πολλοί(οχι όμως όλοι) από όσους δεν με ακολουθούσαν αρχικά αλλά και για χρόνια, πλέον έχουν έρθει μαζί μου, με ότι σημαίνει αυτό για το επάγγελμα που επέλεξα στα 18 μου όντας "νέος και ανόητος" όπως με χαρακτήριζαν τότε...

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/13

   Σε πελάτη να μίλαγες, το πρώτο που θα έλεγες θα ήταν το όνομα σου, ποια εταιρία εκπροσωπείς και τι θέση έχεις. Γιατί είσαι κρυψίνους???Την κάρτα σου (αν έχεις κιόλας) φοβάσαι να την δώσεις?

   Τα δικά μου στοιχεία είναι αδιάφορα απο την στιγμή που δεν ασχολούμαι με τέτοιες ¨δουλειές".

   Το γραφείο/έδρα σου που είναι? Στη σοφίτα της μάνας σου?

   Νέος και ανόητος χαρακτηρίζεσαι και σήμερα φιλαράκο και το ότι από τα 18 μέχρι τα 35 δεν έχεις κάνει τίποτα άλλο στην ζωή σου τα λέει όλα.

   Το τελευταίο πράγμα που κάνει οποιοσδήποτε επιτυχημένος επαγγελματίας είναι να λερώνει απερίσκεπτα το όνομα του και να δηλώνει ότι δεν είναι απατεώνας σε κάθε μπλογκ. Όποιος όμως έχει την μύγα...

   Και κάτι τελευταίο.Δική σου επιχείρηση είναι αυτή με το όνομα σου και το προϊον/υπηρεσία που εσύ παράγεις. Κάτι που φτιάχνεις με δικό σου κεφάλαιο, ρίσκο και κόπο και αμφιβάλλω αν πλήρωσες, ρίσκαρες ή ίδρωσες για κάτι στην "καριέρα" σου.

   Όταν με το καλό λοιπόν πάει στα τσακίδια η "εταιρία" τι σου μένει που είναι δικό σου? Ένα πλήθος μούτζες από όσους ασχολήθηκαν με την πάρτη σου.

   Χάρισμα σου

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/13

   Όπως λες ο ίδιος είμαι "κρυψίνος"(όπως και εσύ άλλωστε)...δεν σου έχω αναφέρει κανένα προσωπικό στοιχείο, ούτε την εταιρία με την οποία συνεργάζομαι. Συνεπώς δεν βλέπω το πως λερώνω απερίσκεπτα το όνομα μου...απλά θέλω να δω κάποια πράγματα...όσο για το ποιος έχει τη μύγα...

   Έχω συζητήσει με χιλιάδες ανθρώπους αυτά τα 17 χρόνια, και ο κάθε ένας είχε μια προσωπική "απαίτηση". Εσύ και άλλοι 1000 θέλετε επαγγελματική κάρτα, έχω. Άλλοι 600 θεώρησαν υπερβολή το να έχω κάρτα...είναι πραγματικά αστείο :-)

   Από τον ορισμό που έδωσες στην "επιχείρηση", μπορεί κανείς να καταλάβει αρκετά πράγματα για εσένα...
   1. Σε παγκόσμια κλίμακα, από τις 10 επιχειρήσεις μόνο οι 3 παράγουν...οι υπόλοιπες είναι μεσάζοντες...χονδρέμποροι, λιανέμποροι που δεν παράγουν τίποτα...με τη λογική σου δηλαδή τα Super Market και τα περίπτερα τι είναι; Πες μου τη ΓΝΩΜΗ σου...
   2. Και στο δικό μου κλάδο χρειάζεσαι κεφάλαιο για να ξεκινήσεις. Απλά είναι πολύ μικρότερο, από αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις κάτι στο παραδοσιακό εμπόριο.
   3. Για να δούμε...αν κατάλαβα καλά, πιστεύεις ότι έγινα "πλούσιος" χωρίς ρίσκο, κόπο, προσπάθεια, κλπ...σε ένα κλάδο ο οποίος ενώ είναι ανήθικος, παράνομος και όλα τα κακά, έχει διαγράψει περισσότερες από 5 δεκαετίες...συνεχίζει να μεγαλώνει και αποροφά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας του εμπορίου...κατάλαβα σωστά; Για ποιο λόγο λοιπόν αφού είναι τόσο εύκολο δεν το δοκίμασες και εσύ; Δε μπορεί, κάτι μου κρύβεις!
   4. Μια εταιρία με το μέγεθος και την ιστορία που έχει αυτή που συνεργάζομαι, δεν κλείνει από τη μια στιγμή στην άλλη φίλτατε. Ειδικά όταν τα τεχνοκρατικά στοιχεία της, δείχνουν συνεχόμενη ανάπτυξη τα τελευταία 12 χρόνια, και διπλασίασε το τζίρο της εν μέσο κρίσης.
   5. Να σου πω τι έχω κάνει; Με τα χρήματα που έχω πληρωθεί όλα αυτά τα χρόνια, είχα την επιλογή και έχω επενδύσει σε αρκετά πράγματα. Οικονομικά λοιπόν είμαι εξασφαλισμένος και εντός και εκτός δικτυακού μάρκετινγκ. Το ωραίο δε είναι ότι ο οργανισμός που δημιούργησα επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο, όπως κάθε άλλη νόμιμη εμπορική επιχείρηση κληρονομείται στα παιδιά και στα εγγόνια μου...με τη χαζομάρα λοιπόν που με δέρνει εξασφάλισα ένα ελάχιστο εισόδημα, για 3 γενιές...αν αυτό είναι ανόητο, προτιμώ να είμαι ανόητος τότε! Αλήθεια όμως, εσύ τι έχεις κάνει, για πες; :)

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/13

   Αν η προϋπόθεση για να μπω στην πραγματικότητα της δουλειάς σου είναι να είμαι μαλάκας, συγχώρεσε με, δεν πληρώ τα κριτήρια.

   Μην το πάρεις προσωπικά υπάρχουν και άλλοι μαλάκες εκτός από σένα. Χιλιάδες όπως είπες που σε ακούν τόσα χρόνια και άλλοι πόσοι μέσα σε αυτό το site που ακολουθούν την πορεία σου. Καταλαβαίνω σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά ΔΕΝ είσαι μοναδικός.

   Οι διαφορές μας είναι τεράστιες. Εγώ ξυπνάω κάθε μέρα στις 7 και πάω στο γραφείο μου (δεν είμαι υπάλληλος) να ΔΟΥΛΕΨΩ. Και διαλέγω να το κάνω συνειδητά.

   Πληρώνω τους φόρους μου, τα ενοίκιά μου, το τεβε μου και ούτω καθεξής , και πάνω από όλα τα λάθη μου. Έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Κρατάω βιβλία. Με ελέγχουν.

   Εγώ δεν κοροϊδεύω ούτε τους πελάτες μου ούτε τους συνεργάτες μου. Έχω τις αρχές μου για το τι είναι ηθικό, νόμιμο, σωστό και οι αρχές αυτές είναι αντικειμενικές και όχι υποκειμενικές. Και αυτό το εισπράττω από τον κόσμο και σε χρήμα και σε προσωπική αναγνώριση.

   Δεν έχω υπερασπιστεί τις επαγγελματικές μου επιλογές σε καμία περίπτωση γιατί πολύ απλά ποτέ δεν χρειάστηκε να αποδείξω αν είμαι απατεώνας ή όχι. Η δουλειά μου και το μεροκάματο μου δεν εξαρτώνται από το πόσο λογάς ή φανφάρας είμαι. Κοινώς δεν έχω κάνει επάγγελμα να πείθω τον κόσμο.

   Με λίγα λόγια ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες. Και για αυτό δεν δέχομαι να μου παρουσιάζεσαι σαν "επιχειρηματίας" και πόσο μάλλον έντιμος.

   Η ουσία είναι η εξής. Κανείς δεν θα χάσει αν δεν ασχοληθεί με αυτό που κάνεις.

   Αντιθέτως αν κάποιος ασχοληθεί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσει. Όχι μόνο το χρόνο του και τα χρήματα του αλλά και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του, απέναντι σε κάθε γνωστό και μή.

   Ο λόγος που ασχολήθηκα να γράψω ότι έγραψα δεν ήταν να πιάσω κουβέντα μαζί σου ούτε να πείσω κανέναν για το συμφέρον μου (σε αντίθεση με τους δικούς σου λόγους).
   Απλά όποιος θέλει να ρισκάρει με αυτά τα όνειρα που του πλασάρετε ας ξέρει εκ των προτέρων τι τον περιμένει.

   Προφανώς και έχω γνώση λόγου και προσωπική εμπειρία από την "δουλειά" σου, αλλιώς δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να προειδοποιήσω τους αναγνώστες για τις απατεωνιές που κάνετε και που θα χρειαστεί να κάνουν αν φάνε το παραμύθι.

   Μην απαντήσεις σε παρακαλώ, τον εαυτό σου τον έχεις πείσει για το τι κάνεις, εμένα δεν θα με πείσεις ποτέ. Δεν χρειάζεται κιόλας.


   Διαγραφή
  8. Βασίλης - Θύμα Herbalife15/3/13

   1000 like για την απάντηση στο λαμόγιο! άντε μας έκαναν τα @@ ζέπελιν με την εξυπνάδα και τις ευκαιρίες τους...

   Δεν βρέχει - σας φτύνουν λαμόγια! Σταματήστε τις παπαρολογίες γίνεστε σώβρακο!

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος16/3/13

   1. Η προυπόθεση για να κάνεις τη δουλειά μου είναι να ΜΗΝ είσαι μαλάκας, στοιχείο δικό σου σε ΥΠΕΡ-θετικό βαθμό...μην απογοητεύεσαι όμως η μαλακία αν και κολητική είναι ιάσιμη...

   2. Οι διαφορές μας ΕΙΝΑΙ τεράστιες. Δεν χρειάζεται να είσαι υπάλληλος για να βρίσκεσαι στα αριστερά τεταρτημόρια-χρόνο ή χρήμα-...Όσο για το χρόνο απάντησες ο ίδιος, δεν έχεις...από χρήμα πως πάμε; Μας περισεύει καθόλου η μας τα πήραν όλα τα χαράτσια; Δουλειά ή δουλεία;

   3. Και εγώ κρατάω βιβλία, έχω τέβε πληρώνω φόρους και τα λάθη μου...ενοίκια δεν πληρώνω...έχω αγοράσει ότι χρειάζομαι...η επιχείρηση μου τζιράρει 300.000€ το μήνα...τα λάθη μου έχουν κοστίσει τα διπλά...όσο για τους φόρους, αμφιβάλω αν εσύ πληρώνεις όσους φόρους πληρώνω εγώ στο αγαπημένο μας Ελληνικό κράτος!

   4. Ηθική; Προσωπική αναγνώριση; Έχεις βοηθήσει ποτέ σου έστω και ένα συνάθρωπο σου να εξασφαλίσει ισόβια "σύνταξη" 1000€, 2000€, 3000€, 4000€, για τον εαυτό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του; Προσπάθησε το και ΑΝ το καταφέρεις, έλα να μου μιλήσεις για πραγματική αναγνώριση και ηθική.

   5. Ο πιο φαντασμένος άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός που νομίζει ή πιστεύει ότι μπορεί να πείσει έναν άλλο να κάνει ότι θέλει... Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι και ο θεός ο ίδιος να κατέβει στη γη, δεν θα μπορέσει να πείσει κανέναν για τίποτα...

   6. Δεν ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες, στον ίδιο ζούμε..απλά εσύ ζεις σε λίγα φυλακισμένος σε λίγα τετραγωνικά...ξέρεις για να..."δουλέψεις"...να πληρώσεις τους φόρους; Αυτό...


   7. Η ουσία...μην ψάχνεις...δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται εκεί έξω...ζεις φυλακισμένος στο χρυσό κλουβί σου...αλλά αφού εσύ πιστεύεις ότι έχεις όσα θες να έχεις, πληρώνεσαι όσα πιστεύεις ότι αξίζεις και ζείς τη ζωή των ονείρων σου...ΠΑΣΟ...

   8. Αν κάποιος άνθρωπος σαν εσένα ασχοληθεί με τη δουλειά μου, θα χάσει ΠΟΛΛΑ περισσότερα από απλά χρόνο, χρήμα και την αξιοπρέπια του...

   9. Ο λόγος που ασχολήθηκες να γράψεις ότι έγραψες, είναι επειδή βαρέθηκες να ξύνεις τα παπάρια σου και να βαράς μύγες στη δουλειά σου και είπες να κάνεις κάτι πολύ παραγωγικό, να προσφέρεις στη κοινωνία και να δώσεις τα φώτα σου πεφωτισμένε "σωτήρα"...αν όσοι διαβάσουν τα σχόλια σου πειστούν για όσα λες και μετά από χρόνια ανακαλύψουν τι έχασαν...

   10. Από ποια δουλειά έχεις προσωπική άποψη και εμπειρία; Έμπλεξες με απατεώνες και όλοι μας είμαστε απατεώνες; Όλα στο ίδιο τσουβάλι; Οι γιατροί παίρνουν φακελάκια, οι δικηγόροι ζουν με τα ψέματα, οι εφοριακοί λαδώνονται κλπ;

   11. Για ποιο λόγο να προσπαθήσω να πείσω ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ για οτιδήποτε; Μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου; Τι μπορείς να προσφέρεις;

   12. Βασίλη το όνομα σου ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

   Διαγραφή
 82. Ανώνυμος6/3/13

  εσείς που υποστηρίζετε αυτές τις απατεωνιές καλά κάνετε, αλλά τουλάχιστον βρείτε κανένα σοβαρό επιχείρημα να μας πείτε και όχι μαλακίες που δεν πιστεύει ούτε ενας 7χρονος... μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας.. πολλοί εδώ μεσα που έχουν αρνητική άποψη δεν είναι τρελλοί, ούτε εχθροί σας, στην ίδια κοινωνία ζούμε όλοι εξάλλου.. όμως μπήκανε μέσα σε μια τέτοια εταιρεία, είδανε τα πράγματα και έχουν συγκεκριμένη άποψη με συγκεκριμένα επιχειρήματα.. όλα αυτά που λέτε "πίστεψε στον εαυτό σου, είσαι γεννημένος ηγέτης" και άλλα τέτοια μόνο γέλιο προκαλούν.. είτε σας αρέσει είτε όχι, ΔΕΝ είστε επιχειρηματίες, δεν είναι έτσι οι επιχειρηματίες, είστε απλά στρατιωτάκια ενός όντως άριστα οργανωμένου συστήματος που απομυζά τον κόπο χιλιάδων ή εκατομμυρίων απελπισμένων σε όλο τον κόσμο προς όφελος ελάχιστων μεγαλοαπατεώνων.. αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΞΕΡΕΤΕ και εσείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Ανώνυμος8/3/13

  http://www.eseap.org.gr/site/_gr/about/schemes.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ανώνυμος9/3/13

  βλεπω καποιους καμμενους στο face να προσπαθουν να πεισουν κοσμο και καλα για τις τρομερες και μαγικες ιδιοτητες του καφε της organo gold... ελεος... οι ανθρωποι ειναι τραγικοι... ΤΙ στην ευχη μπορει να κανει ενας καφες πια? ΤΙ το διαφορετικο εχει σε σχεση με χιλιαδες αλλα brand names στον καφε που κυκλοφορουν παγκοσμιως εδω και 100 χρονια? μα για ποσο ηλιθιους μας νομιζουνε επιτελους??? σιγα μη θεραπευει και τον καρκινο, σε λιγο θα μας πουνε οτι βγαζει και μαλλια στους καραφλους... Ο,ΤΙ και να ισχυριζεστε οι θιασωτες αυτης της ψευτο-εταιρειας, η αληθεια ειναι μια: εχετε ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΪΟΝ... και αυτο συνιστα καταφωρη ΑΠΑΤΗ εφόσον γίνεται πλασάρισμα με ύπουλους τρόπους έμμεσης ψυχολογικης και ψυχαναγκαστικής πίεσης και πειθούς ότι το προιόν αυτό είναι μαγικό και απόκοσμο, δεν ανήκει σε αυτή τη γη αλλά έρχεται από το υπερπέραν και σε μια νύχτα θα μας κάνει εμίριδες... έχω αηδιάσει με όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι βγάζουν χρήματα ενώ στην ουσία πασχίζουν να γράψουν κόσμο για να πλουτίσουν τους απο πάνω τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Ανώνυμος9/3/13

  Γειά σε όλους.. Παιδιά έχω διαβάσει πάρα πολλά σχόλια εδώ μέσα και αν μου επιτρέπετε να πω την γνώμη μου και όποιος θέλει ας με ακούσει.
  Παλαιότερα είχα κάνει εγγραφή και εγώ στην Herbalife, πλήρωσα το ποσό εγγραφής (δεν θυμάμαι πόσο ήταν τότε) και νόμισα θα γίνω πλούσιος. Προσπάθησα να τα πουλήσω και εγώ με την σειρά μου, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο.. Βέβαια πούλησα κάποια αλλά δεν νομίζω να κάλυψα αυτά που έδωσα αν και δεν ήταν πολλά. Πήγα και σε 1-2 σεμινάρια και ήταν έτσι όπως πολλοί λένε εδώ μέσα. Τα παράτησα μετά από καποιους μήνες γιατί δεν έβγαινε μεροκάματο. Τώρα μετά από 13-14 χρόνια που έχω μια σταθερή δουλειά έχω να πω τα εξής, Όσον αφορά την Herbalife και μόνο, τα προιόντα της που έχουν να κάνουν με την διατροφή είναι πολύ καλά, είναι και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. για κάποιους που μπορεί να φοβούνται την ποιότητα. Έχω ξανακάνει εγγραφή για ένα λόγο μόνο, όχι για να γίνω πλούσιος αλλά γιατί έκατσα και μέτρησα ότι για να έχω ένα καλό΄πρωινό παράδειγμα μου κοστίζει περισσότερο από ένα προιόν της Herbalife, και δεν με βοηθάει όπως θα ήθελα, βέβαια εδώ μιλάω μόνο για τον εαυτό μου και σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι μπορεί να ισχύει το ίδιο και για άλλους. Στην τελική έχω να πω ότι, αν κάποιος επιλέξει ΄κάτι απο αυτά χωρίς να πιστεύει ότι θα βγάλει τρελά λεφτά, είναι καλή η εταιρία. Όσο για τα σεμινάρια αναλογα πως θα το δεί κάποιος, γιατί μπορεί να πληρώνεις αλλά μπορεί να περάσει και καλά καποιος και παραδειγμα φέρνω παλι τον εαυτό μου που πήγα σε σεμινάριο με 15 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις στο ΔΙΟΝ της κατερίνης, 20 μέτρα μόλις μακριά απο την θάλασσα και πληρωσα άλλα 10 ευρω για ένα πάρτυ που λέγανε που μέσα στην τιμή ήταν ότι και όσο φάω και ότι πιώ και όσο πιω... επομένως μπορεί να είδα καποιους να λένε ιστορίες για αγρίους αλλά αν εξαιρέσω αυτούς πέρασα πολύ καλά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Ανώνυμος10/3/13

  EGW AUTI TI STIGMI PLIRWNOMAI STO XERI APO TIN WORLDVENTURES 1500 DOLARIA TO MINA DOULEUONTAS 10 WRES TIN EVDOMADA STIN ARXI KAI TWRA KSINOMAI.. OPOTE XAMENOS DEN EIMAI KAI AMA GOUSTARW PAW KAI TA FTHINA TAXIDAKIA MOU ARA TI ME NOIAZOUN EMENA KAI TON KATHENA OLA AUTA POU LES ENW MPOROUN NA VGOUN KERDISMENOI..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/3/13

   Πόσος καιρός χρειάστηκε για να φτάσεις στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα(να παίρνεις 1500$ το μήνα με 10 ώρες τη βδομάδα);

   Αν σταματήσεις να δουλεύεις το εισόδημα σου θα επηρεαστεί;

   Τα χρήματα από που προέρχονται; Από την αγορά κάποιου προιόντος ή υπηρεσίας, από τις εγγραφές που γίνονται στο δίκτυο; Από άμεσες πωλήσεις;

   Διαγραφή
 87. Ανώνυμος11/3/13

  ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΑΠΑΤΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΜΟΙ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/3/13

   Κάνε το λάθος να με πλησιάσεις έστω και κατά τύχη με τέτοιες λαμογιές και η καταγγελία θα είναι και προσωπική και όλη δική σου!!!

   Διαγραφή
 88. Ανώνυμος11/3/13

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ WORLD VENTURES ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ 4 ΔΗΛΑΔΗ 16 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΜΕΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή